Astrološka analiza za vikend.

dva

Prijeten vikend je pred nami, v soboto bomo čustveni, pa tudi ljubeči, v nedeljo pa energični in pozitivni.

Sobota 21. 1. Sobota bo intenzivna in zahtevna z Luno v škorpijonu. Močno bomo občutili vse dogajanje v sebi in okoli sebe. Zaradi tega bomo bolj občutljivi in tudi razdražljivi. Vztrajnost in potrpežljivost nam ne bosta dopuščali, da bi prehitro odnehali ali se enostavno predali. V dopoldnskem času, bo Luna zopet opozorila na včerajšnji sekstil Venere in Plutona. Ob 10.43. uri bo najprej na vrsti sekstil Lune in Plutona, kar bomo občutili kot neizmerno notranjo moč in tudi usmerjenost. Ob 12.23. uri se bo Luna povezala še z Venero in nam sporočila, da je čas predajanja, uživanja in veselja. Vse skupaj se bo odražalo kot izredna pronicljivost, zaznavanje, čutenje in ustvarjanje. Prav svoje občutke, želje in potrebe bomo zmogli z večjo natančnostjo določiti, izraziti in pokazati.

Nedelja 22. 1. V nedeljo bo Luna ob 11.45. uri prestopila v znamenje strelca in nam tako namenila več ognjene energije, več energičnosti in željo po aktivnem delovanju. Bolj pogumno in drzno se bomo lotevali svojih opravil in ne bomo zadovoljni samo z enostavnimi rešitvami. Ob 17.30. uri se bo Luna povezala s Soncem in to z zadnjim sekstilom, v tem obdobju. To naznanja tudi, da smo v obdobju pred Mlajem in je čas, da se nekoliko obrnemo vase in uredimo vse kar je, da si naredimo prostor in si dovolimo sprejeti priložnosti, ki nam bodo pomagale za naslednje podvige. Ta povezava nam bo dajala več moči, da začnemo zbirati stvari na kup, kjer bomo lažje začeli ločevati potrebno od nepotrebnega.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.