Astrološka analiza za vikend.

otroci na snegu

Potujemo iz razigrane energije leva, v pridno devico.

Sobota 14. 1.

Vikend bomo začeli bolj družabno in tudi spogledljivo. Luna v levu bo spodbujala naše vesele in igrive občutke, ki jih bomo zelo radi koristili. Vse kar nas bo spravljalo v dobro voljo in v nas zbujalo zadovoljstvo in dobro počutje bo nadvse dobrodošlo. Danes podarjajmo ljubezen in bodimo spontani pri svojih opravilih. Vsak trenutek izkoristimo za romantiko in izkazovanje pozornosti. Veselje in igra lahko spodbujata našo kreativnost, zato se ne zadržujmo in bodimo drzni pri svojem početju. Tudi samozavest nam bo pomagala, da izpostavimo naše želje ter potrebe.

Ob 12.25. uri bo Luna sestavila trigon z Uranom. S tem bo dinamičnost in energičnost zopet izpostavljena. Hito se bomo znali odzvati na vsako situacijo, ki nam bo prečkala pot. Prav tako dinamična bodo tudi naša doživetja in doživljanja.

Več etičnosti in odgovornosti bomo pokazali, ko bo ob 15.20. uri, Luna s sekstilom na Jupitra, zopet spodbudila sekstil Jupitra in Saturna. Volja, pripravljenost, vnema, delavnost in načrtnost bodo nekatere od lastnosti, ki jih bomo lahko koristili tudi danes. Zavedali se bomo, da instant zadeve niso prava rešitev in da je za pomembne stvari potreben dober in stabilen načrt, ki nam bo zagotavljal vse kar potrebujem za svojo prihodnost.

Nedelja 15. 1.

Nedeljsko jutro bo že pod vplivi Lune v devici. Danes bomo izredno delavni in marljivi. Z dobro analizo in izostrenim očesom bomo uspeli narediti primeren načrt, ki bo upošteval potrebe vsakega. Zemeljska energija Lune nas bo spodbujala k premišljenim reakcijam in tako se lahko zgodi, da odstopanja in napake ne bodo dobrodošle. To zna v nas sprožiti nekaj nemira. Z zavedanjem, da smo vsi drugačni in s tem različni, bomo lahko (čeprav neradi) sklenili kakšen kompromis. Praktična in razumska naravnanost nas bo spodbujala tudi, da danes pripravimo še posebno kakovostno in kvalitetno kosilo.

Zjutraj ob 7.58. uri, bo zemeljski trigon Lune in Merkurja še spodbudil naše načrtovanje in predvsem priložnosti jasnega in konstruktivnega dogovora. Z večjim zavedanjem sebe in svoje okolice, bomo mnogo bolj učinkoviti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.