Astrološka analiza za vikend.

skrb

Če se le da pustite racionalne zadolžitve in malo uživajte v lepih plateh življenja.

Sobota 7. 1.

 

Takoj zjutraj nas bo doletelo srečanje Sonca in Plutona, ki so ga še posebno levi in škorpijoni zaznavali že včeraj. V kakšno jutro se bomo prebudili? Kljub vsem pretresom in dokazovanju svojega prav, vam želim, da uspete sprejeti vse posledice in si postavite nove zasnove, nova izhodišča iz katerih boste lahko nadaljevali svoje poslanstvo. Kar te ne ubije, te naredi močnejšega! Čeprav se bo zdelo, da je nečesa zagotovo konec, boste uspeli najti novo pot.

Luna v biku nas bo danes božala s svojimi povezavami in nam morda vsaj na ta način uspela umiliti jutranje dogajanje. Ob 13.55. uri bo sestavila sekstil z Neptunom. To povezovanje bo v nas naselilo prepotrebni mir in harmonijo. Srčni, iskreni in mili bomo. V tem času ne bo nikakršne potrebe po prepiru.

Kar nekoliko pozno zvečer, ob 21.57. uri, se bo Luna s sekstilom povezala še z Marsom. Energija, ki se bo pretakala v nas nam bo sporočala, da smo lahko zadovoljni. Borba za življenje bo odveč, saj bomo čutili res veliko povezanost s sabo. Aktivnost, ki ji bomo priča, bo prevzela obliko strpnosti in razumevanja.

Nedelja 8. 1.

V nedeljo bo Luna nekaj časa v biku, nekaj časa v ribah… pa spet v biku in spet v ribah… Začeli bomo z Luno v biku in cel dan v praznem teku. Preko dispozitorja, bo prevzela tudi lastnosti znamenja rib. Enkratno, pasivno, neaktivno, čustveno, potrpežljivo in še kaj. Vztrajnost in potrpežljivost, ki jo spodbuja Luna v biku je lahko zelo cenjena in spoštovana. Če se vztrajnost prelevi v neko vztrajno vztrajanje pri nepotrebnih stališčih in prepričanjih lahko povzroči tudi kakšno napetost in nezadovoljstvo. Raje izkoristimo vse kar je dobrega in si dovolimo vztrajati v lepih in prijetnih doživetjih, ki smo jim lahko priča danes. Uživamo lahko tudi ob dobri hrani, vendar nam ni treba pojesti vsega, kar bomo dobili pred sabo. Luna v ribah bo tudi znala ceniti vso dobroto in naklonjenost, ki jo bomo deležni, vendar zadari njene nestabilne narave, bo lahko veliko naših spoznanj in doživljanj bolj nerealnih ali celo napačnih. Danes počivajmo in si ne delajmo velikih planov. Lahko se potopimo v kakšno neobvezno brane, ustvarjanje po svojem okusu. Tudi kuhanje nam bo danes ljubo in radi bomo preživeli čas s svojimi najbližjimi.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.