Astrološka analiza za vikend.

bozicni-baloncek

Veliko veselja, sreče, ljubezni in zabave bomo opažali. Splošno vzdušje bo bolj dinamično in tudi velikopotezno.

Sobota 17. 12.

V soboto bo Luna v levu. Danes nas res nič ne bo omejevalo in pustili si bomo svoj način izražanja, sproščanja in zabave. V nas bo več energije, elana in tudi navdušenja. Najbolje se bomo počutili v družbi, med ljudmi, kjer bomo opazni. Tudi zunaj, v naravi nam bo veliko bolj ustrezalo. Bolj aktivni bomo in željni gibanja. Veliko veselja, sreče, ljubezni in zabave bomo opažali. Splošno vzdušje bo bolj dinamično in tudi velikopotezno. Drznili si bomo sanjati in izraziti svoje želje, potrebe, upe in ideje. Danes bo pravi dan, da si privoščimo barve in okrasje. Z malo domišljije in pomoči si lahko še dodatno polepšamo in okrasimo svoje prostore in sebi privoščimo razvajanje. Dobro počutje in radostni trenutki se bodo množili in napolnjevali tako prostore kot srca.

Ob 9.23. uri se sestavi opozicija Lune in Venere, ki nam zna prinesti nekaj več razočaranja in nezadovoljstva. Hitro bomo lahko spoznali, da nam ni treba zadovoljiti potrebe vseh. Povejmo svoje občutke in si dovolimo biti nežni ter sladki.

Ponoči se bo Luna povezovala še s trojico Jupitra, Saturna in Urana, ki sestavlja svoje odnose in tako bo mogoče čutiti tudi nekaj njihovih energij. V nas bo več energije, produktivnosti, moči in volje. Lahko bomo zaznali večjo željo po spremembi in zmogli bomo racionalno razmisliti in si ustvariti sliko za naslednje korake.

Poleg vsega, pa bo svojo retrogradno pot spet začel Merkur, ki je sedaj v kozorogu. Čutite kako se je svet kar nekako ustavil? Veliko stvari se dogaja in veliko nalog smo že rešili, bomo pa zmogli tudi Merkurjev obrat in retrogradnost. Življenje je učenje. Včasih potrebujemo več časa, da se nečesa naučimo in to imejmo v mislih tudi sedaj. Bodimo previdni in potrpežljivi, saj smo do tukaj prišli z namenom.

Nedelja 18. 12.

Tudi v nedeljo bo Luna dober del dneva še v levu. Do 18.51. ure bomo lahko uživali v teh polnih in dinamičnih energijah. V nas bo več volje, več pozitivne in odločne energije, ki bo silila na dan. Tako bomo preko dneva bolj šarmantni in privlačni. Izkoristimo te ure polne energije in elana, ko bomo lažje uresničevali svoje želje in želje drugih. Vzemimo si čas za igro, zabavo, šport, druženje in ustvarjanje. Kasneje bo Luna prestopila v devico in kar na enkrat bomo spoznali, da moramo pospraviti vse kar smo prinesli in kar smo si privoščili. Jutri je nov dan in nov teden poln obveznosti in zato se moramo dobro pripraviti.

Še nas bo napolnjevala močna energija, saj se bo Luna s trigonom povezala s Soncem, ob 13.26. uri. Bolj bomo usklajeni s svojimi cilji in čutili bomo moč, da si lahko uresničimo želje. Notranji ogenj nas bo navdajal in nas spodbujal.

Ob 17.55. uri bo na vrsti še ena hitra spodbuda, ki nas bo premaknila z mesta. Opozicija Lune in Marsa nosi več napetosti in razdražljivosti, tako da bodimo previdni kam usmerjamo svojo energijo in na kakšen način podajamo svoje misli in občutke. Težko bomo spremenili svoje mnenje, vendar vseeno bo tudi ta vpliv hitro minil.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.