Astrološka analiza za vikend.

ljubezen-v-letih

Z Luno v kozorogu domo bolj sposobni in zmožni narediti več kot po navadi. Nedelja popoldan pa nosi več vznemirjenja in potrebe po druženju.

Sobota 5. 11.

To soboto bomo polni dela pa vendar nam to ne bo povzročalo težav in večjih naporov. Z Luno v kozorogu domo bolj sposobni in zmožni narediti več kot po navadi. Večino stvari se bomo lotili mnogo bolj razumsko in strukturirano. Pokazali bomo svojo resnost, odgovornost in doslednost.

Takoj zjutraj, ob 6.17. uri, bomo čutili moč naraščajoče Lune, saj se bo s sekstilom povezala s Soncem. Zavedali se bomo svojih želja in ciljev. Imeli bomo voljo za naslednje korake in začeli delovati v smeri, da izvedemo vse kar je potrebno.

Ob 7.23. uri se dovrši trigon Venere in R Urana, o katerem sem več zapisala že včeraj. Ta spodbudna povezava bo najbolj prevzela bike, tehtnice in vodnarje. Znali se bodo povezovati in se tudi predati. Zanimanja za najrazličnejše stvari bo mnogo in želja po novih znanjih in spoznanjih ne bo usahnila. Vse bo bolj vznemirljivo. Odnosi bodo bolj lahkotni a ne tako stabilni.

Naslednja bo na vrsti Lunina konjunkcija s Plutonom, ob 10.25.uri. Ta nam bo tako močno okrepila svoja prepričanja, da ne bo prostora za kakršnekoli kompromise ali napake. Ne samo do drugih, tudi do sebe znamo biti bolj zahtevni in neizprosni.

Luna bo ob 18.06. uri naredila sekstil z Merkurjem in v nas tako spodbudila večjo željo po izražanju in sporazumevanju. Čeprav je lepo in prav, da govorimo resnico in smo iskreni, znajo mnogi to interpretirati kot napad ali prerekanje.

Naslednji kvadrat Lune in R Urana zna v nas sprožiti več nemira in predrznosti. Ta bo na vrsti zvečer ob 22.48. uri. Ta R Uran nosi tudi povezovanje z Merkurjem, zaradi česar znamo resnično prehitevati stvari in tudi sami sebe. V naslednjih dneh tako lahko zaznavamo nekaj več nemira, kot tudi direktnosti.

Nedelja 6. 11.

Tudi v nedeljo bo Luna v prvi polovici dneva v kozorogu. To se bo odražalo predvsem v naši delovni vnemi. Bolj organizirani bomo in ničesar ne bomo prepustili naklučju. Naše sposobnosti bodo bolj prišle do izraza in ne bomo dovolili, da bi nas najmanjša stvar zaustavila in nam preprečila napredek. Ob 14.55. uri bo Luna prestopila v vodnarja. V nas bo več potrebe po druženju. Nedeljsko popoldne raje izkoristimo za kakšen izlet ali nekaj kar nas ne bo dolgočasilo in puščalo prazne. Potešimo svojo radovednost z odkrivanjem novih poti in lokacij. V nas bo več spontanosti, zaradi katere se bomo počutili bolj sproščene in svobodne. Vseeno se ne lotevajmo stvari čisto nepremišljeno. Vsa naša dejanja imajo posledice in vseeno raje dvakrat premislimo in preverimo, ali ne bodo posledice na kakršenkoli način neprijetne.

Edini aspekt danes, bo konjunkcija Lune in Marsa ob 10.56. uri. Marsova zagnanost in kozorogova disciplina nas bosta postregla svoje energije, s katerimi bomo lahko zelo učinkoviti in produktivni. Čeprav bodo naši čustveni odzivi lahko bolj dinamični in hitri, jih bo zemeljska, kozorogova energija znala usmeriti v pravo smer in jih pretvorila v prave ukrepe. Sposobni bomo narediti vse, kar se bo od nas zahtevalo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.