Astrološka analiza za vikend.

Idaho. Lower Salmon River. Playing guitar around campfire. MR

Za vikend bo Luna v ovnu. Kot bi nadaljevali predhodne dni, bomo bolj dinamično in aktivno naravnani.

Sobota 17. 9.

Za vikend bo Luna v ovnu. Kot bi nadaljevali predhodne dni, bomo bolj dinamično in aktivno naravnani. Luna v ovnu nosi več volje, več življenjske energije in usmerjenosti. Ne bomo tako negotovi in ranljivi kot prejšnje dni. Ker se tudi dispozitor Lune povezuje z R Uranom, bomo bolj družabni, nepredvidljivi in celo neustrašni. Želeli si bomo spremembe in v sebi bomo imeli moč, da se podamo na pot.

Že zjutraj ob 9.04. uri se sestavi trigon Marsa in R Urana. To bo vpliv, ki bo največ moči, zagona in energije dal ovnom, škorpijonom, in vodnarjem. Teh energij ne bo moč ustaviti, lahko pa jih bomo zelo konkretno uporabili. Sestavi se ognjeni trigon in tudi s tem bomo imeli še več volje in energije. Izredno pogumni, drzni, izzivalni in napredni bomo. Te divje energije nas znajo usmeriti točno v določeno smer. Borili se bomo za svoje in imeli bomo več kot dovolj moči za spopadanje z dnevnimi izzivi. Zaradi tekmovalnosti, lahko zmagamo tudi na kakšnem posebnem tekmovanju.

Kmalu zatem, ob 9.06. uri, se bo Luna z opozicijo povezala še z Jupitrom. Želeli si bomo še več in tudi izražali se bomo še bolj in še močneje. Bolj pomembno nam bo, da izrazimo sebe, svoje želje, misli, vzgibe in potrebe.

Nedelja 18. 9.

Dinamična, bojevita, zagreta in energična Luna ovnu nas bo vodila tudi v nedeljo. V sebi bomo zaznavali več volje in tudi poguma, da se lotimo vseh nalog. Nekoliko bolj nepredvidljivi in neučakani bomo. Hitreje se bomo odzivali in ne bomo želeli izpustiti priložnosti, ki se nam bodo ponujale. Danes ne bomo postopali ampak bomo v vsakem trenutku videli nekaj, v čemer se lahko izkažemo.

Sprva se bo sestavila opozicija Venere in R Urana. To so zmogli biki, tehtnice in vodnarji zaznavati tudi že včeraj. Okrepljena bo naša svobodomiselnost ter potreba po zabavanju in druženju. Na vso moč bomo želeli izpostaviti našo enkratnost in našo posebnost. Nekaj drugačnega, kar vznemirja in nosi nove možnosti in priložnosti. Ta povezava prinese neko prevetritev tudi v odnose. Sicer pa bodo ljubezenske izkušnje v  tem času bolj nepredvidljive in vznemirljive. Obstoječim partnerskim odnosom prinese spremembe in celo prekinitve. Izkoristimo ta vpliv za zabave.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.