Astrološka analiza za vikend.

pot

Prevladovalo bo bolj turobno in predvsem negotovo vzdušje.

Sobota 10. 9.

V soboto in kar cel vikend bo prevladovalo bolj turobno in predvsem negotovo vzdušje. Luna bo od zgodnjih jutranjih ur v strelcu, v praznem teku. Sicer nam bo sporočala naj se imamo lepo in iščemo harmonijo, vendar bomo vseeno bolj občutljivi, ranljivi, nekoliko muhasti in zasanjani. Od 14.54. ure naprej pa bo Luna v kozorogu. Mnogo bolj zadržani in nedostopni bomo. Vladala bo velika negotovost in izredna previdnost. Vladar znamenja kozoroga je pred večjim izzivom, zato je tudi dinamika Lunine poti mnogo bolj negotova in nestabilna.

Že ob 15.03. uri se dovrši usoden in zahteven kvadrat Saturna in R Neptuna. Najmočneje ga bodo čutili prav kozorogi, vodnarji in ribe. Zanje bodo občutki ujetosti, nestabilnosti, nejasnosti, izgubljenosti, nemoči, neodločnosti, brezupa in žalosti najhujši in najbolj moreči. Izredno utrujeni bomo, brez pravega cilja, osamljeni in z občutki zapuščenosti. Čeprav bo ta vlak zelo počasen, bo s sabo prevažal velika bremena, strahove, skrbi in mi kar ne bomo našli ne volje, ne energije, da bi izstopili s tega vlaka, ki nas bo peljal v neznano. Okoliščine bodo neprijetne skoraj za vsakogar od nas. Ne izgubite vere in ne obupajte. Tudi to bo minilo, pa naj se zdi še tako porazno in boleče. Popazite tudi na svoje zdravje. Večjo pozornost namenite zdravi in čisti prehrani ter se izogibajte vsega sladkorja, umetne in procesirane hrana! Uživajte več zelene zelenjave, najbolje sveže, in več vitamina C.

Luna bo kmalu sestavila še kvadrat z Jupitrom, ob 15.21. uri. To bo še povečalo naše strahove, iluzije, občutke prevaranosti ali nevrednosti. Vsako stvar, dogodek, odziv bomo napačno ovrednotili in s tem še otežili celotno situacijo.

Se pa sestavlja še en večji aspekt med Venero in R Plutonom. Kvadrat med njima bo najmočnejši v nedeljo ob 9.47. uri. Občutki izdanosti, manipulacije, prevaranosti bodo bolj izraziti. To bodo najmočneje čutili biki, tehtnice in škorpijoni. Več bo prerekanja in borbe za prevlado on pravico. Večji pritisk bo na odnosih, kar lahko nosi tudi ločitve in prekinitve. Razgrete strasti nas ne bodo pustile hladne in boji za prevlado se bodo stopnjevali. Nekaj tako odločnega bo težko premakniti, zato so možne izgube in porazi.

Nedelja 11. 9.

Luna bo v kozorogu. Nagovarjala nas bo, naj se ne spuščamo v zgodbe nestabilnih čustev in naj raje poskrbimo, da bodo stvari narejene. Funkcionalna naravnanost in praktičnost naj bosta danes naši glavni vodili. K stvarem pristopajmo bolj razumsko, previdno in odgovorno.

Ob 9.47. uri se sestavi napeti in nekompromisni kvadrat Venere in R Plutona. Biki, tehtnice in škorpijoni bodo poravnavali svoje dolgove, ne pa tudi strasti. Veliko bo napetosti in občutkov ujetosti, kot sem opisala že zgoraj. Neprijetno povezovanje zna najbolj prizadeti odnose lahko pa tudi naše denarnice. Težko bomo nadzirali svojo impulzivno in nagonsko naravo. Ta vpliv nam bo zagotovo pustil pečat.

Ob 10.54. uri pa bo Luna s sekstilom na R Neptuna spodbudila prav nasprotno, trdo in hladno dogajanje, ki ga zaznamuje dvojica Saturna in R Neptuna. Še bomo pod vplivi tega negotovega in brezupnega stanja. Ujeti bomo v svojo žalost, nemoč in brezup. Iskali in želeli si bomo opore, ki je nikakor ne bomo našli.

Zvečer ob 19.36. uri bo Luna zopet spodbudila energije R Plutona in Venere.. napetosti ne bodo pojenjale. Svoje strasti poskusite izraziti na primeren način tako, da ne škodujete nikomur.

 

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.