Astrološka analiza za vikend.

Ryan Lochte

Čustveni soboti sledi borbena nedelja.

Sobota 20. 8.

Soboto in z njo vikend bomo preživeli z Luno v znamenju ribe. Tudi danes ne bomo mogli uživati v miru in v vseh sladko-prijetnih trenutkih, ki jih Luna v ribah obljublja. Bolj  bomo nemirni, raztreseni ter slabe volje. Cel dan bomo nekako hrepeneli po drugačnosti, ki nam ne bo dosegljiva.

Ker se je včeraj dovršila inkonjunkcija Merkurja in R Urana, bo Luna danes ob 12.40. z opozicijo na Merkurja zopet opomnila na ves ta nemir in napetost, ki se je dogajala pretekle dni. Še malo bomo nejevoljni, prepirljivi in vzkipljivi. Se bo pa s tem Luna dotaknila in spodbudila tudi zgodbo, ki jo bosta sestavila Merkur in Jupiter v ponedeljek. Konjunkcija med njima bo najprej in najbolj spodbudila dvojčke, device, strelce in ribe in v njih sprožila predvsem večjo potrebo po izražanju in razmišljanju. Izpostavljena bo tudi potreba po spoznavanju in izobraževanju. Poleg umsko-miselnih potencialov, bodo v ospredju tudi naše motorične spretnosti. Predvsem ustvarjanje z rokami. Danes zna biti dober dan za kuhanje in pečenje kot tudi za vse pohvale in dobre misli.

Zvečer ob 21.18. uri pa bo Luna prestopila v ovna. S tem bomo zaznali več volje do življenja, več dinamike in energičnosti. Hitro se bomo odzivali na vse situacije in če bo treba, znamo biti tudi bojeviti in odrezavi.

Nedelja 21. 8.

Luna v ovnu bo nedeljo naredila bolj dinamično in polno akcije. V nas bo več volje in energije. Danes ne bomo preveč razmišljali in teoretizirali, ampak bo danes čas za akcijo in reakcijo. Z več odločnosti se bomo spopadali z dnevnimi nalogami.

Ob 11.09. uri se Luna harmonično poveže s svojim dispozitorjem, Marsom. S tem bomo zmogli zaznati še več energije in odločnosti. Tokrat bo prav tako spodbujena konjunkcija Marsa in Saturna, ki se sestavlja in bo eksaktna v sredo. Njun vpliv bomo nekoliko lahko zaznavali že danes. Predvsem jo bodo prej zaznali ovni, škorpijoni, kozorogi in vodnarji. To naznanja, da bo v nas več samodiscipline. Ta konjunkcija nam lahko vzame polet, nas utrudi, obremeni naše mišice in nam vzame zagona, ki ga Luna v ovnu obljublja. Vseeno se Luna s trigonom povezuje z Marsom in ob 13.43. uri  še s Saturnom. Bolj bomo odgovorni, praktični in na sploh funkcionalno naravnani.

Pozno zvečer, ob 22.42. uri, pa znamo občutiti večje pritiske in tudi občutke krivde ali manjvrednosti. Luna se s kvadratom poveže z R Plutonom zato bomo imeli občutek, da se od nas zahteva kar preveč.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.