Astrološka analiza za torek.

18. 7. 2017
Torek 18. 7.
Z Luno v biku si bomo v torek želeli prijetnih trenutkov in radostnih izkušenj. Bolj počasi in z več občutka bomo danes delovali in se odzivali. Bolj bomo poslušali in si prizadevali za konkretne in praktične rešitve. Počasi a vztrajno bomo danes dosegali svoje cilje.
V jutranjih urah, ob 6.55., se bo Luna s sekstilom povezala z R Neptunom. Še malo bo spodbujen kvadrat, ki sta ga včeraj sestavila Venera in Neptun. Veliko bo nežnosti, umirjenosti, pristnosti in iskrenosti. To bo tista smetana na vrhu sadno-sladoledne kupe.
Zemeljski trigon Lune in R Plutona nam bo ob 13.30. uri prinesel jasnejše zavedanje trenutnega stanja. V sebi bomo čutili več odločnosti pa tudi gotovosti. Močno se bomo zavedali svojih sposobnosti in temu primerno tudi delovali.
Ob 18.00. bo na vrsti kvadrat Lune in Merkurja. Kar preveč jezikavi in hitri bomo. Težko bomo ohranjali jasne misli in zaradi svoje trme bomo vztrajali tudi potem, ko to ne bo več pomembno ali smiselno.
Tudi danes se dispozitorica Lune povezuje in govori svoje zgodbe. Danes ob 22.08. se dovrši trigon Venere in Jupitra. Tudi to bomo lahko zaznavali čez cel dan. Bikom, tehtnicam, strelcem in ribam se bo nasmihala sreča in to zna biti njihov najsrečnejši dan. Ustnice bodo močno obrnjene navzgor. Oči bodo še posebno žarele. Polni bomo lepih, prijetnih in sproščenih občutkov. Velko dobrega nam bo prinesla danes ta povezava. V odnose ta povezava nosi veliko ljubezni in medsebojne podpore ter razumevanja. Na finančnem področju pa več tega, kar predstavljajo finance.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.