Astrološka analiza za torek.

20. 6. 2017

Torek 20. 6.

V torek bo Luna v biku. Vse bo bolj umirjeno, prijetno, toplo in tudi bolj stabilno. Danes se bomo posvetili svojim potrebam, svojim željam in vrednotam. Bolj bomo zaznavali sebe in znali bomo prisluhnit drugim, še posebno najbližjim. Danes imejmo radi, razvajajmo, bodimo pozorni in ljubeznivi.

Danes v dopoldanskem času nas bosta presenetila dva večja vpliva. Prvi je sekstil Venere in R Neptuna, ki bo nastopil ob 10.25. uri. Biki, tehtnice in ribe bodo žareli ljubezen, srečo, veselje. S tem vplivom nam bo zelo prijetno in znali bomo pokazati, kaj je tisto, kar nam veliko pomeni. Zelo ljubeznivi in ljubeči bomo. Pozorni, hvaležni in nadvse prijetni. Znali bomo uživati in užiti trenutek in z lepimi besedami ne bomo skoparili. Nek poseben šarm in iskrenost bosta napolnjevala našo avro, zaradi česar bomo še posebno žareli. To je dobro povezovanje za ljubezen in partnerstvo.

Ob 11.30. uri bo tudi Merkur dopolnil svoj sekstil z Uranom. Dvojčki, device in vodnarji bodo končno prišli na svoj račun. Hitre misli in ideje se bodo iskrile in na vsakem koraku bomo izvedeli nekaj novega. Izvirnost, genialnost, drugačnost danes ne bodo potuhnile. Izjemna radovednost in želja komuniciranja bo z nami na vsakem koraku. Zelo zagreti bomo in tako bomo tudi zagovarjali svoja stališča. Nekaj več previdnosti na cesti vseeno ne bo odveč, sicer pa ta aspekt obljublja več okretnosti.

Luna bo ob 17.20. uri naredila še sekstil z Marsom. Ta nas bo še dodatno napolnil z energijo in nam vliv več volje in moči. Bolj zagreti in aktivni bomo. S tem vplivom ne bomo postopali na mestu in se dolgočasili.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.