Astrološka analiza za torek.

23. 5. 2017

Vse do 14.32. ure bomo lahko uživali te elana polne energije, potem pa bo Luna prestopila v bika in naš notranji čut nam bo spregovoril v bolj umirjenih energijah.

Torek 23. 5.

Torek bomo začeli zelo aktivno, dinamično in polni energije. Luna v ovnu bo vso aktivnost in borbenost le še spodbujala. Vse do 14.32. ure bomo lahko uživali te elana polne energije, potem pa bo Luna prestopila v bika in naš notranji čut nam bo spregovoril v bolj umirjenih energijah. Sami bomo mnogo bolj praktični in stabilni. Luna v biku je pomirjena in bolj povezana s sabo in svojimi vzgibi. Te energije nam bodo v pomoč, saj smo pred Mlajem, ki nam že tako jemlje energijo in upanje. Treba se bo soočiti s sabo, s svojimi vrednotami in pogledi na realno stanje. Mlaj nam prinaša nove začetke, cena za to pa je, da se odpovemo nečemu staremu. Luno v biku izkoristimo za praktično naravnanost in ne vztrajajmo pri svojih stališčih po nepotrebnem.

Luna v ovnu bo ob 8.15. uri sestavila trigon z R Saturnom. Obujen bo trigon Saturna in Urana, ki se je sestavil v preteklih dneh.  Jutranje minute bodo kar zdrvele mimo nas. Zavedali se bomo svoje preteklosti in svojih preteklih dejanj. Zdaj pa, polni teh izkušenj, gradimo naprej in postavljamo nove temelje.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.