Astrološka analiza za torek.

16. 5. 2017

Ta resnost, odgovornost, delavnost in vztrajnost nam bodo pomagali, da bomo dan preživeli kar se da polno.

Torek 16. 5.

Luna v kozorogu bo danes znala bolj podpirati dnevno dinamiko. Ta resnost, odgovornost, delavnost in vztrajnost nam bodo pomagali, da bomo dan preživeli kar se da polno. Danes se ne bomo obotavljali ali si nalagali nepotrebnih bremen. Ob 19.49. uri pa bo že prestopila v vodnarja in tudi mi bomo lažje zadihali in si dovolili več kot do sedaj.

V jutranjih urah, ob 6.06. uri, je znamenje zamenjal tudi Merkur. Ta v znamenju bika najbolj nagovarja bike in sporoča dvojčkom ter devicam, da je čas za mirno in razumno komunikacijo. Nikamor naj se nam ne mudi. Znali bomo počakati in v medsebojnih odnosih bomo pokazali veliko razumevanja. Tudi  sicer bomo bolj strpni in praktično naravnani.

Luna bo s trigonom na Sonce, ob 11.17, uri opomnila, da imamo vse kar potrebujemo za svoj nadaljnji razvoj. Zaznali bomo več zadovoljstva ter želje in moči za premik. To nam tudi že nakazuje, da se nam približuje obdobje zadnjega krajca, ko bomo morali prestaviti v višjo predstavi in temeljito zagristi v to jabolko.

Naslednji kvadrat, ki ga bo naredila Luna bo kvadrat z Uranom, ob 12.22. uri. To nam bo spet poživilo telo in duha, saj bomo v trenutnih razmerah zaznavali več napetosti, nemira in stresa. Mnogo bolj nestrpni in neprilagodljivi bomo.

Po prestopu Lune v vonarja, bomo lahko poleg tega, ob 20.54. uri zaznali tudi povezovanje Lune in Merkurja. Njun kvadrat nam bo zopet prinesel več nemira in trme. Težko se bomo prilagajali in želja, da nekaj povemo bo močnejša. Tudi to nam lahko prinese kakšen manjši nesporazum.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.