Astrološka analiza za torek.

igra z ognjem

V sebi bomo zaznavali več napetosti in težko bomo našli kotiček, kjer bi našli tisto, kar nam ponuja zadovoljivo rešitev.

Torek 25. 4.

Luna v dinamičnem ovnu tudi danes ne bo mogla dati vsega od sebe. Smo pred Mlajem, kar nam bo odvzelo to moč in zanos, ki bi nam jo želel dati oven. V sebi bomo zaznavali več napetosti in težko bomo našli kotiček, kjer bi našli tisto, kar nam ponuja zadovoljivo rešitev. Čas za soočanje s sabo in s svojimi strahovi bo tako še bolj izpostavljen in v ospredju.

Zjutraj, zjutraj, ob 5.24. uri bo Luna sestavila opozicijo z R Jupitrom. To nam bo prineslo še več nezadovoljstva in povečalo  naša nerealna pričakovanja. S svojimi dobrimi namerami bomo kar preveč vsiljivi.

Ko bo Luna sestavila kvadrat z R Plutonom, bomo ob 10.46. uri kar preveč črnogledi, pikri, pesimistični in razburjeni. Nič na tem svetu nam ne bo prineslo tistega, kar bi si želeli.

Zvečer ob 20.04. uri se bo Luna s konjunkcijo povezala z Uranom. To bo v nas sprožilo še dodatno mero nemira in razdražljivosti. Nikakor ne bomo našli pravega načina, ki bi nam  dajal spodbudo in ugodje.

Kmalu zatem se bo Luna s konjunkcijo povezala tudi z R Merkurjem. Tudi to povezovanje nam ne bo prineslo tiste koristi, ki bi si jo želeli. Vse preveč bomo razmišljali in se spominjali preteklih dogodkov, ki ne bodo ravno vesele narave. Pred Mlajem je to dobra spodbuda da se resnično soočimo z vsemi svojimi strahovi, fobijami in potlačenimi čustvi.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.