Astrološka analiza za torek.

polna luna akrobat

Hrepeneli bomo po lepih odnosih in harmoniji.

Torek 11. 4.

Tudi v torek bo Luna še v tehtnici. Iskanje harmonije in povezanosti tako s sabo kot z drugimi bo kar izziv.  Težko bomo izbrali in povedali kaj bi sploh radi. Kaj je tisto kar si želimo? Viharno in razburljivo. Nestabilno in nepojmljivo. Vsem napetosti navkljub se poskusimo vzdržati neprimernih kritik in žaljivk.

Takoj zjutraj, ob 8.08. uri se dopolni Polna Luna. Tako bodo napete in nemirne energije prej popustile. Vseeno nam bo ostal priokus vsega predhodnega vrenja. Kar smo skuhali, bomo morali zdaj na nek način pojesti in pospraviti.

Ob 13.31. uri, nas čaka še en zelo pester, izzivalen in napetosti poln aspekt. Opozicija Lune in Urana nas bo še enkrat vrgla s stola in z nami pometla tla. Nič kaj prijetno vzdušje nas čaka.

Lunin sekstil z R Saturnom pa nam bo omogočil da razsodno in trezno prevzamemo odgovornosti in naredimo, kar je treba. Ob 20.18. uri bomo pokazali  več odgovornosti in požrtvovalnosti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.