Astrološka analiza za torek.

ognjeni vrtiljak

Ker se je ponoči dovršil tudi Mlaj bo energija za začenjanje in ustvarjanje nekaj novega toliko bolj izpostavljena.

Torek 28. 3.

Luna v ovnu naznanja novo obdobje, nove energije in nove začetke. Ker se je ponoči dovršil tudi Mlaj bo energija za začenjanje in ustvarjanje nekaj novega toliko bolj izpostavljena. Danes bodo energije ovna bolj izpostavljene saj bo pot Lune neobremenjena. V nas bo več volje in energije. Čisto pomladansko vzdušje nam bo narekovalo, da sledimo svojim ciljem in se premaknemo z mesta. Želja po gibanju in napredovanju bo bolj izrazita. Danes si upajmo in samozavestno podajmo svoje stališče.

Svoj kvadrat pa počasi sestavljata tudi R Jupiter in Pluton. Luna bo njuno povezovanje spodbudila v noči na sredo. Še več njunih energij pa bomo zaznavali v četrtek ob 20.18, ko bo njun kvadrat najmočnejši. Vprašanje lastne vrednosti bo najbolj izpostavljeno. Jupitrova retrogradnost bo delala na tem, da bo vsaka izkušnja še močnejša in pomembnejša. Strelci, ribe in škorpijoni bodo najbolj zaznavali te občutke sile in nemoči (hkrati). Avtoritetam ne bomo mogli uiti, čeprav bo nagonska želja po umiku močno prevladovala. Na vsakem koraku bomo soočeni s svojim delom in posledicami.

Omenjeni kvadrat nas vodi v krizo vere, krizo zaupanja, naši apetiti bodo veliki, vendar nekontrolirani, zaradi česar se lahko dogodijo usodne napake. Preveliki apetiti bodo nosili težave tudi na finančno področje, več bo potrebe po hitrem zaslužku zaradi katere bomo hitreje šli na senčno stran zakona. Ker je v karti Slovenije omenjeni kvadrat tudi natalen, se bo spet v naši deželi razpaslo manipuliranje s financami države . Vsak od nas se mora ozret vse in se zavedat, da s tem, ko nas želja po razvoju, uspehu  zaveže preveč in nas spravi v nemoralno držo, prinaša prej ali slej negativne posledice bankrotov, ali drugačnih večjih finančnih in moralnih kriz. Pamet v glavo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.