Astrološka analiza za torek.

bližina 5

Raje se bomo zadrževali doma in v domačem okolju, kjer nam bo prijetno in toplo.

Torek 7. 3.

Luna bo v torek v raku. Občutljivo, mirno, tiho, pazljivo, zadržano… Bližina in podpora najbližjih nam bo najbolj ustrezala. Raje se bomo zadrževali doma in v domačem okolju, kjer nam bo prijetno in toplo. Pokazali bomo veliko potrpežljivosti in razumevanja.

Lunin trigon z Neptunom, ki bo na vrsti ob 10.20. uri, bo v nas prebudil še več nežnih in pomirjujočih občutkov. Vse se nam bo zdelo nekoliko pravljično in vzeli si bomo čas  za počitek.

Tudi ob 12.07. uri bo na vrsti še en pasivnejši aspekt. Lunin kvadrat z R Venero nas ne bo  napolnil z energijo ali usmerjenostjo. Čisto vseeno nam bo, kaj se dogaja okoli nas in bolj bomo zatopljeni vase in v svoje spomine.

Trigon Lune in Sonca, ki se bo sestavil ob 19.48. uri, nam bo dal malo več tiste volje in energije, da se vseeno ne bomo zasedeli. Z večjim zavedanjem sebe in svojih ciljev bomo uspešnejši in zadovoljnejši.

Tudi ob 21.12. uri bomo zaznali več dinamike in predvsem želje po komunikaciji in nekakšnem raziskovanju. Luna se bo sprva s trigonom povezala z Merkurjem, ob 22.28. uri pa naredila opozicijo s Plutonom. Že tokratni večer bodo v zraku energije, ki jih bosta s sekstilom jutri zjutraj delila Merkur in Pluton. Za dvojčke, device in škorpijone bo to vztrajno poglabljanje v pogovore prineslo najrazličnejša razkritja in spoznanja. Z vsem tem bomo obogatili tudi svoj status.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.