Astrološka analiza za torek.

pot2

Naš fokus bo usmerjen v delo in reševanje nalog. Bolj dosledno in odgovorno bomo pristopali in se zanašali samo nase.

Torek 21. 2.

V torek zjutraj, ob 8.07. uri, bo Luna prestopila v znamenje kozoroga. Mnogo bolj resni bomo. Naš fokus bo usmerjen v delo in reševanje nalog. Bolj dosledno in odgovorno bomo pristopali in se zanašali samo nase. Funkcionalna naravnanost nam bo v pomoč, da nas ne preplavijo skrbi in strahovi.

Zgodaj zjutraj, ob 5.00. uri, se sestavi sekstil Merkurja in Urana. Dvojčki, device in vodnarji so ta vpliv zaznavali že včeraj, danes pa se bo vse le še dovršilo. Velika motiviranost, bistrost, prilagodljivost in izvirnost, nam bo pomagala, da sestavimo vse dele in naredimo korak naprej. Proti večeru se Merkur poveže tudi z R Jupitrom in tako na nek način obudi opozicijo Urana in Jupitra. Še cel dan bomo lahko čutili te povečane vplive, ki bodo spodbujali naše možgane in nas silili, da najdemo nove rešitve, nove načine in poti. Zelo uspešni bomo pri reševanju in razreševanju predvsem miselnih nalog. Spodbujena bo naša drugačnost in svobodomiselnost. Prisotno bo tudi nekaj več nemira in razdražljivosti.

Nam bo naklonil svojo spodbudo sekstil Lune in Sonca, ki bo na vrsti ob 14.15. uri. Čeprav nam bo namenil več energije, jo bomo morali usmeriti v zaključevanje svojih projektov. V obdobju pred Mlajem imamo manj energije in pripraviti se moramo na nove poti, ki nas čakajo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.