Astrološka analiza za torek.

puzzle heart emotional or medical solution

Tokratni Valentinov bo postregel s strastno in nemirno energijo.

Torek 14. 2.

Torek in valentinovo bomo živeli z vplivi Lune v tehtnici. Želja po izkazovanju naklonjenosti, podpori in ljubezni bo kar velika. Naše potrebe pa se ne bodo najbolj ujele z našimi željami. Če se bomo ravnali bolj po našem nareku razuma, bomo najbolje izkoristili današnji dan.

Zjutraj ob 6.58. uri se je sestavil sekstil Sonca in Saturna. Povečana odgovornost, resnost in smisel za delo so bili zelo v ospredju. Nekaj teh energij bomo lahko zaznavali še v jutranjem času.

Več nezadovoljstva, pasivnosti in sentimentalnosti lahko pričakujemo ob 11.50. uri, ko se bo Luna z opozicijo povezala s svojo dispozitorico, Venero. Borba med našimi potrebami in željami se bo zdela še kako nepotrebna, a vendar bo.

Zvečer, ob 19.09. uri, bo Luna sestavila spodbuden trigon z Merkurjem. Lahkotna komunikacija nam bo olajšala sporazumevanje in v nas nekoliko pomirila kakšne občutke ujetosti ali nemoči. Morda kdo zazna vpliv povezovanja Merkurja in Marsa, ki svoj sekstil sestavita v četrtek. Povečana dinamika, akcija tudi več prilagodljivosti bo v zraku.

Ob 22.41. uri bo namreč Luna dopolnila tudi opozicijo z Marsom, kar pa nam lahko prinese več nemira in burnejših reakcij.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.