Astrološka analiza za torek.

rak

Večji poudarek bomo dali svojim potrebam, občutkom, željam in predvsem našim najbližjim in najdražjim.

Torek 7. 2.

V torek zjutraj bo Luna prestopila v znamenje raka. Mirne energije, ki bodo danes prevladovale, bodo na trenutke kar preveč mirne. Večji poudarek bomo dali svojim potrebam, občutkom, željam in predvsem našim najbližjim in najdražjim. Čustva in skrbnost bodo danes močnejša.

Prestop pa naredi tudi Merkur. Ob 10.35. uri bodo dvojčki in device dobili več energije, več poguma in drznosti. Ideje bodo začele brsteti in odločno ter brez zadržkov bomo povedali kaj mislimo ter kaj in kako bi radi. Ta prestop ponazarja bistrost, iznajdljivost, direktnost in veliko retorično moč. Ne samo misli, tudi naši fizični odzivi bodo dobili več prožnosti in prilagodljivosti.

Z Luninim kvadratom na Venero bomo ob 12.54. uri spet močneje začutili večjo pasivnost in neodzivnost. Trma, nezadovoljstvo in flegmatičnost bodo prisotni na vsakem koraku.

Zadnji Lunin kvadrat danes, bo kvadrat z Marsom, ob 21.17.uri. Še nekaj razdražljivih in nemirnih trenutkov lahko pričakujemo. Na vsak način bomo želeli, da se stvari odvijajo po naših željah.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.