Astrološka analiza za torek.

zabava-2

Pristno, iskreno, srčno, nežno, razpršeno in še kaj lahko pričakujemo.

Torek 31. 1.

Zadnji dan v mesecu januarju bo Luna v ribah. Tudi danes bo prevladovala pasivna energija in težko bomo operirali s svojim razumnim delom jaza. Zavedanje, da smo sočutna bitja, zmožna izraziti nešteto svojih občutkov, nas bo vodilo skozi dan. Pristno, iskreno, srčno, nežno, razpršeno in še kaj lahko pričakujemo.

Lunin kvadrat s Saturnom bo nastopil ob 13.10. uri. Ta nam bo vzel nekaj volje in sproščenosti. Bolj prestrašeni in obremenjeni bomo. Struktura, ki je še kako potrebna, nam tokrat ne bo prinesla potrebno stabilnost  in zaupanje.

Ob 18.35. uri se bo Luna s konjunkcijo povezala z Venero. Ta nas bo bolj razveselila in hkrati tudi polenila. Iskali bomo tiste prijetne stvari, ki nam prinašajo ugodje, srečo, mir in zadovoljstvo.

Jutri pa se sestavi kvadrat Merkurja in Urana. Dvojčki, device in vodnarji že zaznavate več nemira in napetosti, ki vas ne pušča ravnodušne. Hitro in brezglavo se bomo odzivali. Naš cilj bo vse in to takoj! S temi energijami posvetimo veliko pozornost prometu in razmeram na cesti, saj je možnost nesreč in tudi poškodb večja.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.