Astrološka analiza za torek.

konj

Bolj direktni, usmerjeni, pogumni in energični bomo. Ob začetnem zanosu nas sicer čaka trpko soočenje, vendar ne bomo nosili s sabo vseh nepotrebnih spoznanj.

Torek 24. 1.

Še cel torek bomo lahko koristli dinamične energije Lune v strelcu. Bolj direktni, usmerjeni, pogumni in energični bomo. Ob začetnem zanosu nas sicer čaka trpko soočenje, vendar ne bomo nosili s sabo vseh nepotrebnih spoznanj. Usmerjeni bomo naprej in že pripravljeni na novo poglavje.

Še pred 6.00 uro zjutraj se sestavi trigon Lune in Urana, ki nam zna postreči s kakšnim nepričakovanim presenečenjem. Hitro se bomo odzvali in ne bomo se ozirali na reakcije drugih. Nato bo aktualen tudi kvadrat Lune in Venere, ki pa nas zna nekoliko poleniti in nam postreči z več občutljivosti ter nezadovoljstva.

Ob 9.38. uri nas bo pospremil sekstil Lune in Jupitra, ki nas bo napolnil z optimizmom in srčnostjo. Veselje, podpora, uspešnost in pozitivna naravnanost se bodo stapljali skupaj z vplivi, ki so povezani s kombinacijo Jupitra in Saturna. Povečana moralna odgovornost ter zavest o vrednotah in načelih bodo v ospredju. Razum in delovna vnema, nam bosta dajala moč in možnost, da se pripravimo za prihodnost.

Ob 18.33. uri bo na vrsti kvadrat Lune in Marsa. To bo v nas sprožilo več akcije in posledično več reakcij. Vse skupaj bo nosilo veliko razdražljivost in prepirljivost. Neka nerazumna zagnanost nam ne bo dala miru.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.