Astrološka analiza za torek.

skupina

Luna v dvojčkih je hitra in spričo tega tudi zbegana in raztresena.

Torek 10. 1.

Danes bo Luna še v dvojčku. Razposajenost in navihanost bosta danes bolj v ozadju. Splošni vplivi bodo kazali drugo sliko in bolj bomo občutili sitnosti in godrnjanja. Luna v dvojčkih je hitra in spričo tega tudi zbegana in raztresena. Naša iskrenost in prikupnost se znata preleviti v direktnost, napadalnost in nesramnost. Danes bomo težko našli prijateljski nasvet, ki bi nam ustrezal in nam bil po godu. Smo tudi pred Polno Luno, kar nam bo še dodatno nosilo več energije ter s tem več nemira in raztesenosti.

Takoj zjutraj, ob 8.36. uri, se bo Luna s sekstilom povezala z Uranom in nam takoj sporočila, kakšen dan lahko pričakujemo. Zelo dinamičen, nepredvidljiv in napet. Uran se s kvadratom povezuje s Soncem in ta se prav tako s kvadratom povezuje z Jupitrom. S takim povezovanjem bodo najbolj na udaru naše ideje in naši načrti. Svojo moč bomo poskušali meriti z razumom, prerekanjem, pregovarjanjem in zagovarjanjem. Veliko novega bomo danes spoznali in dognali, vendar na silo. Izhajajoč in preteklih in zakoreninjenih temeljih nam zna uspeti preboj in preskok na nekaj čisto drugačnega. Kardinalnost znamenj, v katera so postavljeni planeti, nam daje še posebno odločnost in zagnanost, da bomo naredili premik in in začeli delati v določeni smeri. Luna bo v četrtek s svojim gibanjem in svojo polnostjo, potrdila ali ovrgla naše namere. Predvsem koristimo kombinacije razuma, ideje, moči, energije, prodornosti in izvirnosti.

Ob 17.22. uri bo najmočnejši prav kvadrat Sonca in Urana. Še vedno bo veljalo vse kar je zgoraj napisano, vseeno pa nam to daje tudi večje poslovne priložnosti in moč, da gremo za svojimi cilji. Tudi kakšen nepričakovan konec zna biti s tem spodbujen, saj bo samosvojost in trmoglavost bolj izrazita.

Luna nam bo s svojim zadnjim aspektom danes, z opozicijo z Merkurjem ob 22.38. uri, natresla še nekaj več nejasnosti in zmedenosti. Težko se bomo zbrali in težko bomo ohranili jasne in usmerjene misli.

Jutri se bo prav tako sestavil sekstil Marsa in Plutona. Ovni in škorpijoni bodo najmočneje in najbolj občutili energije, ki so nam namenjene. Dvojna moč in energija v pozitivnem povezovanju nam bo namenila veliko akcije, nagonskih odzivov in celo moč čutenja ter energijskega povezovanja. Sicer bomo te energije težko usmerili v en sam cilj, bomo pa z večjo pripravljenostjo in elanom sposobni narediti veliko in še več. Vse kar je povezano z močjo in tekmovalnostjo bo sedaj v ospredju. V ta namen je najbolje, da smo fizično aktivni in sproščamo svoje energije na primeren način.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.