Astrološka analiza za torek.

mavrica-1

Začnimo spoznavati višje sfere zavedanja in si pustimo uživati v neznanem.

Torek 3. 1.

Luna je v ribah in tam je še nekaj planetov. Čeprav se nam bo prilegel mir in sproščene energije, nam status quo ne bo najbolj po godu. Bolj kot ne, bomo iskali razumevanje in nekoga, ki bi nas razumel, ki bi razumel, da smo tudi mi samo človek in smo krvavi pod kožo. V družbi moških planetov nam ne bo dolgčas.

Zjutraj ob 7.35. se bo Luna v ribah s konjunkcijo povezala z Marsom. Hitro, čustveno dogajanje in reagiranje, pogojeno z našimi lastnimi vzgibi, nam ne bo nosilo željenega miru in zadovoljstva. Na momente bomo kar preveč vzkipljivi. Težko bomo dopustili, da se nam dogaja krivica.

Danes bodo nek svojevrsten prestop zaznali tudi biki in tehtnice. Venera bo ob 8.46. uri prestopila v ribe in začela svojo pot na tem nežnem, občutljivem, mirnem in zasanjanem področju.  Polni bujne domišljije bodo, kar jim lahko da dobre pogoje za ustvarjanje in izražanje svojih potencialov. Znali bomo uživati v vsem lepem in tudi skritem ter skrivnostnem. Znali bomo ceniti iskrice in vse kar bo popestrilo naš vsakdan. Začnimo spoznavati višje sfere zavedanja in si pustimo uživati v neznanem. Težko bomo prepoznali zdravo mero, saj dobrim stvarem ne bo videti konca. Ozavestimo dejstvo, da je skromnost lepa čednost.

Svojo rastočo fazo bo Luna danes ob 11.12. uri le še okrepila. S sekstilom na Sonce nas bo opozorila, da smo v pravem obdobju, ko imamo vse kar potrebujemo in lahko nadaljujemo svojo pot po zastavljeni smeri.

Ob 18.06. uri bo na vrsti Lunin sekstil s Plutonom, ki bo samo še potrdil, da zmoremo vse kar si zadamo. Kot neka odločnost, ki bo prihajala globoko iz nas samih, nas bo vodilo zavedanje, da smo točno tam, kjer moramo biti.

Svojo prikupnost in iskrenost bosta R Merkur in Venera, ponovno ovekovečila ob 20.40. uri. Za vse dvojčke, device, bike in tehtnice bo tudi to nekaj posebnega. Bolj sramežljivi in prav prikupni bodo. Zaradi R Merkurja bo več pasivne energije, saj na ven ne bodo kazali vseh svojih občutkov. Nekoliko skrivnostni bodo, pa še vedno izredno privlačni in radostni. Srčni in iskreni. Veliko bodo razmišljali in hkrati tudi ustvarjali.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.