Astrološka analiza za torek.

kocka

Ne bodimo prestrogi do sebe in se ne kaznujmo, ker smo se odločili za eno stvar in ne za drugo.

Torek 20. 12.

Torek bo še en dan z Luno v devici. Čaka nas še en bolj pester dan poln izzivov in preizkušenj. Dela bo veliko, priložnosti tudi, a hkrati tudi veliko zastojev, negotovosti in zamujenih priložnosti. Ne bodimo prestrogi do sebe in se ne kaznujmo, ker smo se odločili za eno stvar in ne za drugo. Prilagodljivost device in njen smisel za pomoč in podporo izkoristimo danes, da preusmerimo fokus na pozitivne, malenkosti, ki nam bodo danes prekrižale pot. Cel dan bo Luna v praznem teku, tako bodo njene najboljše in najslabše lastnosti bolj izpostavljene. Svojo željo po mnenju, komentarju, analizi tudi kritiki bomo težko zadrževali. In ker je tudi Merkur retrograden, bomo danes kar težko našli zadovoljive odgovore, rešitve in informacije, ki bi jih želeli.

Zjutraj ob 8.19. uri se bo Luna s kvadratom povezala s Saturnom in nas kar takoj spravila v neko slabo voljo. Skrbi, dvomi, strahovi, apatija in prevelika racionalizacija ne bodo dosegli željenega rezultata pri vseh. Bodo pa v tem času spodbujeni aspekti, ki jih nosi Saturn tako z R Uranom in Jupitrom. Razsodnost, premišljenost, strukturiranost, odprtost, dojemljivost, izvirnost in še kaj. Izkoristimo tisto, kar bo dobro za nas.

Ponoči, skoraj ob 23.00. uri se bo Luna s trigonom povezala z R Merkurjem, kar nas bo spodbudilo, da se resnično poglobimo vase in si priznamo svoje želje in svoje potrebe. Znali bomo slišati in razbrati vsa še tako subtilna sporočila.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.