Astrološka analiza za torek.

analitično

Svojo nalogo bomo najbolje opravili, če bomo čim manj poudarka dajali na svoje občutke. Veliko koristnega lahko naredimo danes.

Sreda 23. 11.

Danes bo Luna skoraj cel dan v znamenju device in v praznem teku. Vse do večera bomo zelo zamišljeni, zaskrbljeni in obremenjeni. Dispozitor Lune, Merkur se povezuje s Saturnom, kar bo nase prevzela tudi Luna. Veliko obveznosti so znamo naložiti in težje bomo izpustili strahove, ki nas pestijo. Svojo nalogo bomo najbolje opravili, če bomo čim manj poudarka dajali na svoje občutke. Veliko koristnega lahko naredimo danes. Ob 20.42. uri bo Luna prestopila v tehtnico in nam tako namenila več možnosti sprostitve in povezovanja. Znali si bomo vzeti čas zase in za tisto, kar nam veliko pomeni.

Danes se sestavi konjunkcija Merkurja in Saturna. Ta bo najmočnejša ob 19.43. uri, kar bodo najmočneje zaznavali dvojčki, device, kozorogi in vodnarji. Spretnost in prilagodljivost danes ne bosta naša najmočnejša odlika. Naše razmišljanje bo obremenjeno, kot tudi planiranje in sporazumevanje. Dan bo poln ovir in preprek. Težko se bomo premikali in premaknili. Danes bodo bolj aktualni zastoji, kolone, zavrnitve in neodobravanja. Le najbolj drzni si bodo danes lahko privoščili spremembe in prehitevanja. Čakajo nas lekcije iz potrpežljivosti, vztrajnosti in tudi ponižnosti. Glejte, kaj se lahko iz tega naučite.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.