Astrološka analiza za torek.

books

Danes bomo združili teoretično s praktičnim in dosežemo lahko krasne rezultate.

Torek 22. 11.

Danes bomo z Luno v devici lahko veliko naredili. Naša analitična kot tudi praktična znanja bodo bolj izpostavljena in tudi sami si bomo želeli pokazati v čem vsem smo spretni. Danes bomo združili teoretično s praktičnim in dosežemo lahko krasne rezultate. Delovna vnema, ki nam jo nudi znamenje device nas bo spodbujala, da smo dosledni, natančni, skrbni in tudi usmerjeni.

Prvi aspekt, ki ga bo danes naredila Luna, bo trigon z Venero, ob 9.35. uri. S tem zemeljskim trigonom, bomo začutili večje zadovoljstvo in neko zaupanje. Raje kot sebi, bomo pomagali in ugodili željam drugih, kar bo nosilo zadovoljstvo tudi nam.

Danes bo naloga Lune tudi združevanje planetov in parov. Ob 15.31. uri se bo sicer s kvadratom, povezala z Merkurjem.  Tudi Merkur bo odigral vlogo povezovanja, saj se bo danes najprej s sekstilom povezal z Jupitrom in jutri s konjunkcijo še s Saturnom. Tako bomo lahko v teh dveh dneh priča konkretnim spremembam. Najbolj seveda dvojčki, device, strelci, ribe ter kozorogi in vodnarji. Vsak bo sodeloval v svojem tempu in s svojimi zmožnostmi ter na svoj način gradil svojo prihodnost. Vsi planeti, ki se povezujejo so razumski in racionalni planeti tako, da nam bodo prinesli nova spoznanja, nova znanje kot tudi streznitve in odločitve. Po tem, ko bomo dobili ideje in možnosti za nova znanja in poti, nas bo v roke prijel Saturn in nam predočil kaj vse smo spregledali in da je pred nami še dolga pot, ki je ne smemo zanemariti. Danes se bo najprej sestavil sekstil Merkurja in Jupitra ob 19.19. uri kar nam bo spodbudilo naše potrebe po napredovanju in širjenju svojega znanja in obzorja. Lažje bomo predajali svoje misli, se povezovali in učili. Vseeno bo Merkur kmalu, v sredo popoldne ob 19.43. uri, sestavil tudi konjunkcijo s Saturnom, kar pa nas bo zelo streznilo in postavilo na realna tla. Povsod bodo prisotni strahovi in omejitve, kar nas bo odvračalo od napredovanja v željeno smer. Naša težnja po tehtnem premisleku bo velika in oviram ne bo videti konca. Kot bi se peljali po cesti polni ˝ležečih policajev˝.

Enkrat vmes pa se bo Luna povezala tudi s Plutonom. Ob 16.37. uri bo na vrsti njun trigon. Ta povezava, nas bo opomnila, da smo sposobni preiti marsikatero oviro in imamo moč s katero lahko stremo še tako trd oreh. Nekaj trme in odločnosti nam ne bo škodilo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.