Astrološka analiza za torek.

pomoc

Ta vpliv poln navdiha in srčnosti bo v nas zbujal več nežnosti in občutkov sreče.

Torek 1. 11.

Torek bomo začeli z Luno v škorpijonu, nadaljevali pa z Luno v strelcu. Ob 15.43. uri bo Luna zamenjala znamenje in nas tako iz intenzivnih in močnih energij odpeljala v bolj odprte in dinamične energije. Zdržimo ta del dneva in ne bodimo preveč zahtevni in neizprosni do sebe kot do drugih. Kmalu bo prišel čas, ko se ne bomo več želeli skrivati in zadrževati svojih misli in občutkov. Z Luno v strelcu si bomo želeli družbe, prostega gibanja in novih izzivov. Zaznali bomo optimizem in nov, svež veter. Bolj odprti bomo in usmerjeni naprej.

Danes se Luna ne bo veliko povezovala, zato bodo energije znamenja škorpijona v prvi polovici dneva bolj izrazite, saj bo Luna v prazno. Tudi po prestopu danes ne bo delala pomembnejših povezav, tako da bomo zaznavali več pozitivne naravnanosti in elana.

Nas bo pa danes nagovoril trigon Sonca in R Neptuna. Mamljivi in polni skušnjav bodo predvsem levi in ribe. Ta vpliv poln navdiha in srčnosti bo v nas zbujal več nežnosti in občutkov sreče. Bolj se bomo posvečali umetnosti in duhovnosti. Prav poseben šarm in ljubezen bomo lahko izžarevali. Tako bomo tudi delovali v odnosu z drugimi. Vodni trigon nam bo dajal še dodatno spodbudo, da delimo svoje poslanstvo z drugimi in smo podpora in pomoč vsem, ki to potrebujejo. Zaznali bomo kje in na kakšen način nas potrebujejo. Zelo širokosrčni znamo biti in zato tudi bolj naivni in ranljivi.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.