Astrološka analiza za torek.

pikapolonica

Želja po pridobivanju informacij in novih znanj bo zelo velika.

Torek 18. 10.

Tudi v torek bo Luna dober del dneva še v biku. Znali se bomo izraziti in znali bomo izkoristiti čas, ki ga bomo imeli. Saj za to gre. Potreba po zadovoljitvi svojih želja bo večja in pomembnejša. Do 16.29. ure bo Luna v biku, v praznem teku. Tokrat je na prestopu tudi Venera, ki je vladarica bika, in zaradi tega bomo tudi skozi njeno dinamiko zaznavali prehajanje ene in druge energije. Preden bo Luna na svoji poti prestopila v znamenje dvojčka, bomo sprva lahko zaznavali veliko vztrajnost in notranjo moč, ki nas bo vodila zmagam nasproti, za tem pa več odprtosti in velikodušnosti. Ko pa bo Luna prestopila v dvojčka pa nas bo obšla večja razposajenost, igrivost in tudi radovednost. Bolj si bomo želeli lahkotnih in neobvezujočih pogovorov.

Venerin prestop v strelca bo ob 9.00. uri najbolj razveselil bike in tehtnice. Prav odneslo jih bo. Razširili bodo svoja krila in se prepustili toku, kamor jih bo odpeljalo. Več bo veselja, radosti zanimanja za nove stvari. Marsikdo bo začel novo poslanstvo ali nov študij. Želja po pridobivanju informacij in novih znanj bo zelo velika. Kdo od nas bo uresničil svoje želje po prav tistem potovanju. Ognjeni element bo Veneri podelil samozavest in pogum, s katerim bo še bolj uspešna in še bolj drzna. Tudi kakšna pustolovščina tokrat ne bo izvzeta. Ker pa je tokrat vladar strelca v znamenju, ki mu vlada Venera, bo ta povezava samo še doprinesla na sami kvaliteti obeh planetov. Za ta čas bodo tako biki in tehtnice kot strelci in ribe bolj uspešni in srečni. Čutili bodo, da so sprejeti in ljubljeni. Imeli bodo veliko podpore in tudi priložnosti za dober zaslužek.

In popoldne ob 17.09, se bo tudi Luna povezala z Venero in sicer z opozicijo. Pokazali bomo veliko ranljivosti in nežnosti. Vseeno nas ta povezava ne bo napolnila z energijo ampak nam jo bo prej odvzela. Nič hudega, če si bomo želeli več počitka ali časa za obujanje spominov.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.