Astrološka analiza za torek.

potisk

Bomo pa zato bolj vztrajni in nepopustljivi. Vse samo zato, ker si bomo tako zelo močno želeli doseči tisto, kar smo si zadali.

Torek 4.10.

Luna nas bo v torek spodbujala in nagovarjala iz znamenja škorpijona. Zmogli bomo tudi neverjetne stvari. Naša notranja moč bo prav tako izredna in nepopustljiva. Zaznavali bomo tudi najmanjše dražljaje in zaradi tega bomo še posebno občutljivi. Zraven bo seveda spadalo tudi naše močno intenzivno odzivanje. Bomo pa zato bolj vztrajni in nepopustljivi. Vse samo zato, ker si bomo tako zelo močno želeli doseči tisto, kar smo si zadali.

Na današnji dan Luna ne bo delala posebnih povezav in spodbud. V večernih urah bo aplicirala v seksil z Merkurjem, kar bo spodbujalo globoka razmišljanja dolgo v noč in še v naslednji dan.  Danes bo dan, ko se bosta povezala Sonce in Saturn. Njun sekstil bo na vrsti ob 18.58. uri. Odgovorno, dosleno in strateško bodo znali nastopati tudi levi, kozorogi in vodnarji. Vseeno to povezovanje dodaja težnjo po prenašanju večjih bremen, hkrati pa tudi zmogljivost prenašati ta bremena. Bolj praktično in z veliko mero resnosti in odgovornosti. Svoje cilje bomo dosegli bolj načtrno, bolj premišljeno in z dvignjeno glavo. Tako kot je Martin Krpan prenašal gore soli, se bomo tudi mi počutili zelo sposobne in na koncu tudi utrujene in obremenjene.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.