Astrološka analiza za torek.

darilo

Bolj se bomo zavedali svojih potreb ter želja in znali jih bomo udejanjiti in uresničiti.

Torek 20. 9.

Torkova Luna v biku bo izredno spodbudna in tudi stabilna. Bolj se bomo zavedali svojih potreb ter želja in znali jih bomo udejanjiti in uresničiti. Tokrat se b še posebno izkazala naša vztrajnost. Sem sodi tudi trma in nepopustljivost pa vendar tudi potrpežljivost, zbranost in vestnost. Znali si bomo vzeti čas zase.

Že zjutraj ob 7.10. uri bo Luna najprej sestavila trigon z R Plutonom, ob 7.31. uri pa trigon z R Merkurjem. Ta dva bosta v sredo ob 3.25. uri zjutraj sestavila svoj trigon, ki ga bomo lahko zaznavali že danes. Te energije nas bodo spremljale kar lep čas, saj se Merkur ustavlja in je zaradi tega zelo počasen v svojem obratu v direktno smer. Njuno srečanje se bo ponovilo še enkrat v petek.  Tokrat pa se bodo vsi trije povezali v zemeljski trigon, ki nam bo namenil svoje posebne darove in energije. Povečana volja, prodoren um, razumevanje, potrpežljivost, naklonjenost, velika notranja moč in tudi fizične sposobnosti. Te spodbude bodo najbolj namenjene dvojčkom, devicam in škorpijonom. Vseeno bodo izpostavljeni naši mentalni potenciali. Morda nekoliko bolj zadržani in previdni, a bomo vseeno zmogli zaupati in se izpovedati sogovorniku. Prav tako bomo mi sami dobri poslušalci in zaupniki. Povečana bo tudi naša želja po odkrivanju še neraziskanega, zamolčanega in skritega.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.