Astrološka analiza za torek.

ljubi me ne ljubi me

Znamenje bika je prvo zemeljsko znamenje zodiaka in tako nosi značilnosti kot so trdnost, stabilnost, zanesljivost, preudarnost, varčnost pa tudi mirnost in skrbnost.

Torek 23. 8.

Luna bo v torek že v biku. Obeta se nam bolj prijeten in miren dan. Znamenje bika je prvo zemeljsko znamenje zodiaka in tako nosi značilnosti kot so trdnost, stabilnost, zanesljivost, preudarnost, varčnost pa tudi mirnost in skrbnost. Tako bomo danes mi delovali pod vplivi Lune. Čeprav se zna zgoditi, da bomo bolj vztrajno zagovarjali svoje stališče, bomo po drugi plati bolj razumevajoči in tudi strpni. Vztrajnost je lepa čednost in danes jo bomo lahko pridno prakticirali. Zaradi ugodnih razmer bomo bolj dobre volje in zadovoljni.

Šele popoldne Luna naredi prvi aspekt, sekstil z R Neptunom. Ob 17.01. uri se nam bo vse zdelo še posebno lepo, mirno in nekako pravljično. Za tiste bolj dinamične in aktivne pa zna ta vpliv biti kar preveč pasiven. Uživajmo ob dobrem čaju ali domači limonadi.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.