Astrološka analiza za torek.

tipkovnica

Bolj bomo naklonjeni načrtovanju in stvarem, ki bodo od nas zahtevale tako umske in razumske potenciale kot težaško, celo fizično delo.

Torek 16. 8.

Torek bo Luna delovala z energijami kozoroga. V prvi polovici dneva bomo tako bolj mirni, resni in delavni. Zavedali se bomo svojih dolžnosti in obveznosti. Bolj bomo naklonjeni načrtovanju in stvarem, ki bodo od nas zahtevale tako umske in razumske potenciale kot težaško, celo fizično delo.

Ob 13.52. uri pa bo Luna že prestopila v vodnarja. S tem se bo spremenil tudi naš notranji tempo. Bolj drzni bomo in aktivni. Ne bomo čakali, da nam bodo priložnosti ušle, ampak bomo odločno zakorakali proti njim. Več zadovoljstva nam bo prinesla dobra družba in na sploh okoliščine, kjer bo prevladoval skupinski duh.

Vseeno bo danes cel dan moč čutiti energije, ki jih prinaša trigon Sonca in R Urana. Ta se sestavi šele zvečer, ob 22.23. uri. Več moči, izzivov in poslovnih priložnosti bo prinesel predvsem levom in vodnarjem. Poleg povečane energije, volje in ustvarjalnosti, bo spodbujena naša želja po druženju in svobodnejših, prijateljskih odnosih. S to povezavo bo do izraza prišla naša izvirnost in naše nenavadne ideje, ki jih bomo lažje realizirali. Tudi v zadevah moderne tehnologije bomo imeli več sreče in uspeha. Zaradi R Urana lahko uvidimo lastne vzorce in jim naredimo  konec.

Bodo pa energije povečane in izrazite tudi zaradi sestavljajoče se Polne Lune, ki nastopi v četrtek. To zna nekatere še bolj spodbuditi, da začnejo realizirati svoje projekte, drugim pa nameni več notranjih bojev in nemira.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.