Astrološka analiza za torek.

čuti

Težko bomo ostali hladni, saj bomo bolj dovzetni na vse dražljaje okoli nas.

Torek 9. 8.

Torkova Luna bo v znamenju škorpijona. To je znamenje, ki bo v nas zbujalo veliko s čustvi nabitih reakcij. Danes bo vse bolj intenzivno in razburkano, za nekatere morda razburljivo. Težko bomo ostali hladni, saj bomo bolj dovzetni na vse dražljaje okoli nas. Tako bomo hitro zaznali sočloveka in se znali odzvati na njegove impulze.

Luna bo ob 16.46. uri iz znamenja škorpijona dopolnila sekstil z Venero. To bo v nas spodbudilo nekaj več nežnosti in umirjenosti. Zmogli bomo najti pravo mero v vsem dogajanju, ki mu bomo priča. Pustimo si uživati vsaj za kakšen trenutek.

Se bo pa na današnji dan pričel obrat R Saturna. Saturn je retrograden v strelcu od konca marca in nas je v teh mesecih učil lekcij, ki jih moramo ozavestiti. Če nismo bili uspešni, če njegovih nalog nismo preudarno rešili ali reševali, nam bo zdaj dal še eno možnost, saj bo še enkrat prešel te stopinje (9°47′ do 16°23′). Vseeno se bodo pritiski, strahovi, dvomi in občutki nevrednosti nekoliko sprostili. Preden pa se bo Saturn obrnil direktno, pa bomo vseeno čutili povečano težo vsega, kar predstavlja Saturn. Brezup, strah, zadržanost, negotovost, hlad, strogost, discipliniranost, neodstopanje, obremenjenost…

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.