Astrološka analiza za sredo.

2. 8. 2017
Sreda 2. 8.
Luna v strelcu nas bo pognala v nove delovne obveznosti. Z več energije, elana in optimizma bomo reševali naloge in opravljali stvari, ki jih bomo imeli. V nas bosta volja in entuziazem, ki nas bosta vodila skozi dan in nam pomagala, da razvijemo svoje načrte in se podamo naprej.

Zjutraj ob 6.30. uri ne bomo imeli pretirane želje poležavati v postelji, ampak bomo s pomočjo Luninega trigona na Marsa, imeli veliko energije in zagona, da začnemo dan. Z več vneme bomo delovali hitro in močno.
V dopoldanskem času, se bo Luna s trigonom povezala s Soncem. Ognjeni trigon bo na vrsti ob 10.44. uri in čas bo, da rastoča Luna še pospeši ves razvoj in napredek, ki smo si ga zastavili. Bolj usklajeno bomo delovali, z več fokusa in življenjske energije.

V popoldanskem delu dneva, ob 17.43. uri, pa bo nastopil kvadrat Lune in Neptuna. Neko nepojmljivo razočaranje, slaba volja, ranljivost ali občutljivost bo v zraku. Tista žalost, ki kar ne bo popustila in nam jemala optimizem.
Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.