Astrološka analiza za sredo.

26. 7. 2017
Sreda 26. 7.
Luna bo v sredo v devici. ˝Kr neki.˝ Saj ne. Luna v devici se zelo dobro zaveda svojega mesta, kam mora in predvsem kaj mora. Danes brez dobrega razmisleka ne bo šlo. Najprej bomo bolj natančno ugotavljali kakšni so naši današnji načrti in kako jih bomo najbolje izpeljali. Zatem bomo, na žalost, zmedeno letali iz enega konca na drugega in iskali ˝tiste ključe˝, na koncu pa bomo z dvignjeno glavo vsem pokazali, kako dobro smo vse skupaj opravili.
Vladar device, Merkur, je ponoči prestopil v svoje znamenje. Danes se bodo vsi dvojčki in še posebno vse device obnašali kot ˝diplomirani nekaj˝. V zraku bodo prevladale energije razuma, resnosti, praktičnosti, zdrave kritičnosti, delavnosti, pridnosti in natančnosti. Pogovori znajo biti bolj konstruktivni, na mestu in usmerjeni v iskanje pravih rešitev.
Ampak ob 12.36. uri se bo pridna in dosledna Luna v devici z opozicijo povezala z R Neptunom. Res bomo postali bolj pozabljivi, zmedeni, občutljivi in nerazumni. Izguba volje in smeri nas bo nekoliko razorožila.
Proti večeru se bo Luna povezala z R Plutonom. Njun trigon bo na vrsti ob 19.27. uri. Začutili bomo notranjo moč in odločnost. Vse je v redu in smo tu, kjer moramo biti. Brez kakršnegakoli obotavljanja in bolj zavestno bomo sledili svoji poti.
Je pa še nekaj, kar nosi današnja sreda. V noči na četrtek, ob 2.56. uri, se bosta v levu povezala in srečala Sonce in Mars. Njuno povezovanje je impliciral in naznanjal že Mlaj v nedeljo. In ognjena planeta povezana v ognjenem znamenju nam ne bosta prinesla ravno ohladitve. Levom, ovnom pa tudi škorpijonom bo še posebej vroče. Vrelo bo tako znotraj nas, kot zunaj nas. Luna v devici lahko prinese slabo vreme z dežjem, ampak s podporo teh dveh ognjenih, moških planetov, zna priti do preobrata ali kakšnih silnih ujm. Vseeno bo v nas veliko volje, energije, odločnosti in želje. Vse to lahko tudi zelo kreativno uporabimo in izkoristimo energije, da naredimo nekaj, kar nam bo prineslo veselje in zabavo. Vseeno poskusimo razumno Luno v devici izkoristiti za skrb za svoje zdravje in telo. Pomembna je hidracija.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.