Astrološka analiza za sredo.

12. 7. 2017

Sreda 12. 7.

Nekaj bo danes, kar ne bo običajno… Nekaj povezano z Luno v vodnarju. Spremembe se bodo vršile ena za drugo. Hitro? Počasi? Ne glede na karkoli, bolj iznenada. Kot presenečenje. Vendar ne za vsakega enako. Eni bodo sprejemali vso dinamiko bolj spontano, drugi bolj nemirno. V popoldanskem času bo Luna v vodnarju v praznem teku. Zna se zgoditi, da bomo tudi sami hiteli v prazno. Kdor pa si bo upal, bo tole Luno izkoristil v največjem možnem potencialu. Drzno in drugače. Ob 17.51. uri bo Luna prestopila v ribi. To pa bodo že drugačne, nežnejše in pasivnejše energije. V večernem času bomo zato bolj občutljivi in zmedeni.

Ko bo Luna še v vodnarju, se bo ob 14.40. uri s sekstilom povezala s svojim dispozitorjem, Uranom. Kot bi se počutili vsemogočne in najboljše, se bomo lotili vsake naloge in vsakega izziva. Hitrih misli, izredno prilagodljivi in spontani bomo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.