Astrološka analiza za sredo.

28. 6. 2017

Sreda 28. 6.

V sredo bo Luna prestopila v znamenje device. Sami bomo te energije lahko zaznali veliko bolj skromno in ponižno. Bolj se bomo usmerili v delo in v vse malenkosti, ki jih moramo še narediti. S temi vplivi danes ne bomo mirovali, ne bomo ostajali praznih rok ali brez dela. Bolj premišljeno in kritično znamo delovati.

Ob 15.03. uri Luna opozori na svojo rastočo fazo, saj se s sekstilom poveže s Soncem. Bolj aktivni bomo in željni premika. Z večjim zavedanjem svojih potreb, potencialov in ciljev bomo znali ustrezneje postopati in se odločati.

Ima pa danes tudi Merkur, ki je tokrat dispozitor Lune, zopet svoje zgodbe. Ob 21.50. uri se s konjunkcijo poveže z Marsom. Povečan nemir, nestrpnost in zagnanost bodo najmočneje zaznavali ovni, dvojčki, device in škorpijoni. Zaradi teh močnih in vztrajnih energij je več pozornosti treba usmeriti v dogajanje na cestah. V prometu zato bodimo še posebej previdni, saj nam to povezovanje nosi hitre odzive, napake, poškodbe in tudi hudo kri. To povezovanje Merkurja in Marsa znamo sami občutiti kot velik nemir, pasivno-agresijo, jezo, notranje vrenje in na eni strani nemoč izraziti se, po drugi strani pa preveč burnih reakcij, ki jih ne bomo mogli zadrževati.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.