Astrološka analiza za sredo.

17. 5. 2017

Odprtega uma in polni zvedavosti se ne bomo upirali nobenim priložnostim, ki se nam bodo ponudile.

Sreda 17. 5.

Sreda bo kar nekoliko pisano nagajiva. Luna v vodnarju nam bo dajala nešteto različnih možnosti, ki bodo odpirale naše obzorje. Želeli si bomo družbe. Želeli si bomo informacij. Želeli si bomo izkušenj. Odprtega uma in polni zvedavosti se ne bomo upirali nobenim priložnostim, ki se nam bodo ponudile.

Danes se bo v večernem času Luna sicer pozitivno povezovala najprej z Venero in kasneje še z R Jupitrom, kar bi nam lahko prineslo veliko lepih, prijetnih, veselih in polnih doživetij. Ampak, ker ta par dela svojo opozicijo, ki se sestavi v petek, bomo lahko zaznavali več energij povezanih z njunima energijama. Ob 20.08. uri se bo najprej s sekstilom povezala z Venero, kar bo sprožilo njeno opozicijo z R Jupitrom. To bomo zaznavali kot nekompromisen boj med dvema stranema, predvsem med svojimi potrebami in željami. Tako bo v zraku več pretiravanja, nestrinjanja, raztresenosti, pohlepa in predvsem brezglavega zapravljanja.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.