Astrološka analiza za sredo.

žalost

Kar preveč občutljivi znamo biti za vsa dogajanja, ki se bodo vršila okoli nas.

Sreda 8. 3.

Luna v raku je skozi noč imela svojevrstne težave in v nas povzročala nemalo skrbi, strahov in nemira. Ta dinamika zna ostati z nami še doberšen del dneva. Kar preveč občutljivi znamo biti za vsa dogajanja, ki se bodo vršila okoli nas. Iskali bomo sebe, svoj notranji mir in potešitev. Ob 17.45. uri bo Luna zamenjala znamenje. Pod vplivi levjih energij bomo mnogo bolj dinamični, odločni in energični. Znali se bomo zabavati, ljubiti in uživati v družbi. Kdaj, če ne danes posvetimo posebno pozornost tistim, ki si to najbolj zaslužijo. Drage dame, gospe, gospodične in žene. Želim vam ˝ekonomsko, politično in socialno enakopraven˝ dan.

Takoj zjutraj, ob 6.25. uri, se bo sestavil sekstil Merkurja in Plutona. Ta bo nagradil predvsem dvojčke, device in škorpijone. Prinesti zna tudi kakšne preroške sanje, vsekakor pa izredno poglobljen pogled in pronicljiv um. Ne samo neskončna veriga vprašanj, ampak temu bodo primerni tudi odgovori, ki jih bomo zahtevali in iskali tako dolgo, da ne bomo potešeni. Pri tem bomo zelo vztrajni in celo nekompromisni. Močni odzivi in prijemi ne bodo zaobšli nikogar. Zavedali se bomo cene vlaganja našega časa.

Ob 16.00. uri se bo Luna s kvadratom povezala z Marsom. To pa ne! Hitro bomo reagirali in težko bomo ostali tiho. Mars bo na zadnji stopinji že zahteval svoje in to z veliko odločnostjo. Ne bomo pustili, da bi kdorkoli pometal z nami.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.