Astrološka analiza za sredo.

boks 2

Če smo v prejšnjih dneh počivali in se umirjali, so naslednji dnevi namenjeni akciji.

Sreda 1. 3.

Luna je v ovnu in mi začenjamo nov mesec. Današnji dan bo zaznamovan z dinamičnimi in vročimi energijami. Veliko dogajanja in akcije bomo zaznavali. Če smo v prejšnjih dneh počivali in se umirjali, so naslednji dnevi namenjeni akciji. Bolj direktno in gotovo se bomo lotevali opravkov in obveznosti.

Ob 13.49. uri bo na vrsti Lunin kvadrat s Plutonom. Občutki teže, sile in ujetosti bodo z nami nekaj časa. Ne bomo želeli spustiti in ne bomo se želeli posloviti.

Proti  večeru bodo energije še povečane in burnejše. Luna namreč povezuje par Urana in R Jupitra, ki bo ponovno dopolnil  svojo opozicijo v petek zjutraj. Te vplive znajo že čutiti strelci, vodnarji in ribe. Luna ob 19.27. uri sestavi konjunkcijo z Uranom in ob 19.24. uri, opozicijo z R Jupitrom. Nekompromisno uveljavljanje svojih načel in prepričanj bo izrazitejše. Mešanje znanja s svojim pristopom do življenja bo marsikomu spodnesel tla pod nogami. Retrogradnost Jupitra bo celo sliko naredil malce bolj osebno in ponotranjeno. Lahko pa to pomeni, da bo potreba po spremembi starih vzorcev in pogledov tista, ki bo posegla v naš vsakdan. Vse to nam bo nosilo več nezadovoljstva in nemira.

Za piko na i, pa se bo ob 22.48. uri Luna s konjunkcijo povezala še s svojim dispozitorjem Marsom. Tudi to bomo zaznavali kot močnejšo odzivnost in borbenost. Nesramnost in napadalnost bosta krivi za kakšen prepir.

V noči na četrtek pa se dopolni ena prijetnejših konjunkcij Sonca in Neptuna, ko bo na vrsti ob 3.43. uri. Levi in še posebno ribe, bodo to močneje zaznavali in temu bolj naklonjeni. To prav res govori o razsvetljenju, navdihu, duhovnosti, odprtosti in intuitivnem zaznavanju. Čeprav nejasni in razpršeni cilji marsikomu ne bodo dajali zadostne opore, bo naša domišljija in s tem izraznost toliko  večja. Popaziti moramo na svojega Nejevernega Tomaža in mu zagotoviti varnost, če se le da.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.