Astrološka analiza za sredo.

deževna pot

Res je pomembno, da smo previdni. Tako na cesti, kot z vnetljivimi, eksplozivnimi in ostrimi predmeti. Tudi v odnosih bo potrebno brzdati napadalnost.

Sreda 22. 2.

Luna nas bo iz znamenja kozoroga spodbujala, da se zapodimo v delo in ne iščemo izgovorov. Povezovanje in zbliževanje danes ne bosta na prvem mestu. Mnogo bolj opravilni in storilni bomo. Znali bomo poskrbeti, da vsak dobi svoj delež in o tem ne bomo dosti razpravljali.

V jutranjih urah, od 6.10. do 6.35. ure, se bo Luna sicer povezala z Venero s kvadratom in kmalu zatem še s sekstilom z Neptunom in nam tako namenila nekaj več trenutkov za nežnosti in senzitivnosti. Zjutraj s temi vplivi ne bomo pretirano zagnani.

Mars in Pluton pa sestavita svoj kvadrat že ob 10.02. uri. Tudi te vplive so že zaznali ovni in škorpijoni. Jeza, napadalnost, agresija in destruktivnost bodo prisotni na vsakem koraku. Moč in razdiralna sposobnost bosta presegala meja in težko bomo zadrževali svoje reakcije. Surova ˝narava˝ bo zelo jasno pokazala svoje zobe in nam nagnala strah v kosti. Najbolj drzni od nas se bodo z dokazovanjem svoje moči vsemu zoperstavili in vsiljevali svoje prepričanje.

Te vplive bo Luna spodbujala cel dan, zato velja velika previdnost kjerkoli že boste. Struktura, ki je že postavljena, zna spremeniti svoje obličje, ali pa se potrditi s še močnejšimi in ostrejšimi poudarki. Nihče ne bo ubežal razmeram, ki jih narekujeta ta dva izredno močna moška planeta.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.