Astrološka analiza za sredo.

oko 1

Čeprav nam Luna v raku daje možnosti lepih, mirnih in prijetnih občutkov, bodo danes na površje prej prišli vsi drugi.

Sreda 8. 2.

Na današnj kulturni praznik bo Luna v raku. Čustva, občutki, domačnost, potreba po bližini in varnosti bodo danes najbolj v ospredju. Čeprav nam Luna v raku daje možnosti lepih, mirnih in prijetnih občutkov, bodo danes na površje prej prišli vsi drugi.

Več pritiskov, občutkov nemoči in nezadostnosti nam bo ob 14.41. uri prinesla opozicija Lune in Plutona. Odzivi na trenutne situacije bodo bolj intenzivni in hkrati neobladljivi.

Še močnejša in burnejša čustva nam bo ob 19.51. uri prinesel kvadrat Lune in Urana. Nemir, raztresenost, nezadovoljstvo in sploh veliko nestanovitnih odzivov bomo deležni. Bolj napeti in nepredvidljivi bomo. Vseeno bo spodbujen sekstil Sonca in Urana, ki se sestavi jutri. Levi in vodnarji znajo biti deležni svoje porcije uspeha. Aspekt nakazuje povečano poslovno uspešnost in podjetnost. Veliko moči, volje, izvirnosti in druženja.

Še zadnja povezava danes, bo kvadrat Lune z R Jupitrom ob 23.00. uri. S temi energijami si res ne bomo mogli nič pomagati. Zelo mirni bomo, leni in obrnjeni vase. Želja po predajanju in uživanju bo povečana.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.