Astrološka analiza za sredo.

ovna

V nas bo več energije, elana, odločnosti in drznosti.

Sreda 1. 2.

V sredo bo Luna v ovnu. Nov mesec ne bomo začeli samo simbolično ampak prav zares. V nas bo več energije, elana, odločnosti in drznosti. Sredina tedna bo tako zaznamovana z močnimi energijami. Kako jih bomo izkoristili?

Že zjutraj se je sestavil nemirni kvadrat Merkurja in Urana, ki nas je vrgel v akcijo. Kakšen raztresen in nepopustljiv vpliv bomo v jutranjih urah še lahko zaznali. Merkur je v tej točki tudi povezovalec opozicije Jupitra in Urana. V to kombinacijo bodo poleg dvojčkov, devic in vodnarjev vpeti še strelci in ribe. Naši racionalno, miselno, idejni potenciali bodo zelo izpostavljeni. Presežki na našem intelektualnem področju bodo izjemno močni in mogočni. Kardinalnost znamenj, v katerih se povezujejo planeti nam lahko prinese velike poraze ali pa velike zmage. Počasnost  Jupitra lahko nekoliko ublaži prevelike korake in s tem napake. Vseeno lahko pričakujemo pomembne informacije.

Se bo pa ob 21.50. sestavil sekstil Lune in Sonca. Luna v rastoči fazi nas tako opominja naj pogumno sledimo svojim ciljem in željam. z večjim zavedanjem sebe bomo bolj odločno stopali svojim ciljem nasproti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.