Astrološka analiza za sredo.

carobno

Še en dan, ko bomo polni čustev, polni nežnosti in miline. Pestro bo predvsem v našem doživljanju in izražanju.

Sreda 4. 1.

Še en dan z Luno v ribah. Še en dan, ko bomo polni čustev, polni nežnosti in miline. Pestro bo predvsem v našem doživljanju in izražanju. Veliko stvari in dogajanja nas bo kar begalo in nam dajalo nepravo podobo. Zmedeni, zavedeni, ranljivi, tudi poraženi bomo komaj čakali, da Luna prestopi v ovna. In bo. Ob 17.19. bomo lahko zaznali, da je v nas več energije in dinamike, ki nas ne bo pustila hladne, kot je bilo prej. Bolj odločni bomo in hitro se bomo znali odločiti za tisto, kar potrebujemo.

Retrogradni Merkur bo spet prestopil nazaj v znamenje strelca. Dvojčki, device. Kaj ste pozabili tam? Potreba po informiranju je večja kot vse ostalo. Potreba po duhovnem razvoju in notranjem izobilju vas je preplavila in težko vas bo priklicati v trenutek. Sledite svojim vzgibom in izkoristite svoj čas, ko je Merkur še v svojem gibanju, ki nakazuje rast in razvoj, predvsem navznoter. Zmedenost? Lahko je tudi nekaj tega. Morda bolj v prometu.

Preden bo Luna prestopila v ovna, bo s kvadratom oplazila še R Merkurja ob 17.14. uri. Res bo spodbudila v nas več zmedenosti in tudi negotovosti. Zadnje stopinje in retrogradnost so zanimive kombinacije, ko je vsa previdnost zelo dobrodošla, vendar še preveč nerealna in nedosegljiva. Veliko prilagajanja bo potrebnega.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.