Astrološka analiza za sredo.

Luna v tehtnici

Sreda 21. 12.

V sredo bo Luna v tehtnici in mi bomo iskali harmoijo, ravnotežje, usklajenost, lepe odnose in povezanost z vsakomur in vsem. In v večini primerov nam bo to tudi uspevalo. Zelo bomo uživali v prijetni družbi in predvsem v družbi z drugimi. Naše oko bo pritegnila vsaka lepa stvar in naše občudovanje okolice bo izrazitejše. Tudi nase ne bomo pozabili, saj bo danes dan, ko si bomo dovolili biti prikupni in očarljivi ter na sploh lepi in urejeni.

Danes bo znamenje zamenjalo tudi Sonce. S prestopom v kozoroga bo večina od nas naredila svojevrsten prestop, saj je danes tudi dan zimskega solsticija, ko bo dan zaključil svoje potovanje v temo in se začelo vračati na svetlo. Najkrajši dan in najdaljša noč bosta začela zopet iskati svojo pot povezanosti in začela usklajevati medsebojno razmerje. Čeprav začenjajo veljati bolj hladni in trpki dnevi, bo to tudi čas, ko se bomo lahko spočili in se dobro pripravili za naslednje dni, mesece, leto. Znali bomo postopati bolj odgovorno in organizirano. Z veliko discipline, moralne naravnanosti in razuma bomo pristopili k problematiki in tako tudi uresničevati svoje cilje.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.