Astrološka analiza za sredo.

ptice-v-gnezdu

Raje kot zunaj, bomo ostajali doma, kjer bo toplo in prijetno.

Sreda 14. 12.

Po nočnih energijah Polne Lune v dvojčkih, bo sreda zaznamovana tudi z energijami Lune v prazno. Razposajenost in navihanost se lahko sprevržeta v malomarnost in jezikavost. Malo dinamične energije, kot posledice Polne Lune bo še mogoče zaznavati, vendar znamo občutiti tudi nekaj zaskrbljenosti in obremenjenosti, zaradi pozicije dispozitorja, ki je v kozorogu. Ob 13.08. uri pa bo Luna prestopila v raka. Začeli se bodo pasivnejši časi in lahko tudi skrbi povezane z domom in družino. Predvsem bližina in prisotnost naših družinskih članov, nam zna najbolj odgovarjati. Raje kot zunaj, bomo ostajali doma, kjer bo toplo in prijetno.

Zjutraj, ko bo Luna še v dvojčkih, se bo s trigonom povezala z Marsom. To nam bo dalo še nekaj moči in energije, da bolj pogumno zakorakamo v nov dan in nasproti obveznostim. Izkoristimo jutranje energije in si ustvarimo pogoje za lep dan.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.