Astrološka analiza za sredo.

Germany Weather

Znamenje dvojčkov velja za prilagodljivo in iznajdljivo znamenje, tako bo tudi danes čutiti, da bomo znali vsako situacijo obrniti v svoj prid.

Sreda 16. 11.

V sredo bo Luna v znamenjih dvojčka. S te pozicije nas bo spodbujala, da se družimo in se ne obremenjujemo z nepomembnimi stvarmi. Danes lahko pričakujemo predvsem bolj dinamičen in razgiban dan. Veliko se bomo pogovarjali ter izmenjavali svoja mnenja in predvsem najnovejše novice. Znamenje dvojčkov velja za prilagodljivo in iznajdljivo znamenje, tako bo tudi danes čutiti, da bomo znali vsako situacijo obrniti v svoj prid. Nič takega ne bo, kar bi nas še posebej obremenjevalo ali motilo. Če nam kaj ne bo po godu, bomo enostavno ˝zamenjali program˝. Od 12.00. ure dalje, bo Luna v dvojčkih v prazno. Danes bomo tako deležni več energije pa tudi zagnanosti. Gibanje in mobilnost bosta danes najbolj izpostavljena. Dolgčas nam zagotovo ne bo. Če ne drugače, bomo zaposleni z mislimi in prebliski.

Edina povezava, ki jo bo danes naredila Luna je sekstil z R Uranom, ki bo na vrsti ob 11.57. uri. Tudi ta povezava bo močno nagovorila naš razumski del pa tudi intenzivno čustveno doživljanje. V tem času znamo čutiti spodbudno vročico, ki nas bo delala še bolj izvirne in v nas izvabljala spontane reakcije. Nemir, ki ga zna ta vpliv izpostaviti, uporabimo za svoj kreativni potencial.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.