Astrološka analiza za sredo.

cez-ovire

Po začetnih nejasnostih bomo kasneje polni elana in poguma  sprejemali odločitve.

Sreda 2. 11.

Optimistično, z več energije in dinamike, odprti za nove možnosti in priložnosti bomo danes lahko izkoristili energije Lune v strelcu. Po začetnih nejasnostih bomo kasneje polni elana in poguma  sprejemali odločitve. Ne bomo se predali ali ustavili ob prvi priliki. Imeli bomo več volje in energije za svoje naslednje korake in poteze. V nas bo več notranje moči, zaradi česar se ne bomo obotavljali in tudi svoje želje bomo lažje uresničevali.

Ob 10.34. uri bo na vrsti tisti kvadrat Lune in R Neptuna, ki nas bo nekoliko polenil in nam vzel priložnost, da bi se česarkoli lotili z navdušenjem in povečano željo. Naša največja želja bo, da počivamo in si dovolimo biti sami s sabo. Več bo pasivnosti, ranljivosti, čustvenosti in lenobe.

Ko bo ura 14.58., bo Luna sestavila sekstil s svojim dispozitorjem, Jupitrom. To bo čas, ko bomo izredno širokosrčni, optimistični, polni navdušenja in raznoraznih idej. Veselje in sreča nas bosta vodila v prijetna občutja in prijetno družbo. Na vsako situacijo bomo znali pogledati s pozitivne strani.

Zvečer ob 21.09. uri se bo Luna s konjunkcijo dotaknila Saturna. To nam bo prineslo zavedanje o lastni nepopolnosti in nezadostnosti. Soočanje z realnostjo ali le strahovi nam bodo vzeli voljo in nas pustili same. Kar preveč utrujeni bomo, da bi nadaljevali.

Jutri zjutraj ob 6.10. uri, se bo sestavil sekstil Merkurja in Plutona. Nekaj njune energije znamo čutiti že danes. Zagotovo jo bodo zaznali dvojčki, device in škorpijoni. Naše misli bodo zelo usodne. Vsekakor bomo bolj prodorni in vztrajni. Naši pogovori bodo zelo intenzivni in močneje si bomo prizadevali, da pojasnimo in razložimo svoj vidik. V tem obdobju znamo biti dobri poslušalci in zaupniki. Svojega sogovornika ne bomo pustili na cedilu.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.