Astrološka analiza za sredo.

padalci

Iz globine v višave, toda potrebna je previdnost, da ne strmoglavimo.

Sreda 5. 10.

Luna bo danes v dopoldanskem času zamenjala znamenje. Iz intenzivnega, poglobljenega in čutnega škorpijona bo prestopila v znamenje odprtega, radoživega in naprej usmerjenega strelca. Zaznali bomo to željo po napredovanju in po druženju. Kaj nam bo prinesla, v katero smer nas bo usmerila Luna in kaj nam bo razkrila? Imeli bomo kar prevelike želje in cilje. Danes bomo težje ugodili vsem in vsakomur. Tudi naši odzivi bodo bolj direktni in bolj specifično usmerjeni.

Več in močnejše dogajanje bo spodbujeno proti večeru, vseeno pa se sestavljata kar dve močnejše povezave, ki jih bomo zaznavali čez cel dan.

Najprej se bosta harmonično, v sekstil povezala Venera in Pluton. Njun vrhunec se bo zgodil ob 23.22. uri. To bodo energije predvsem za bike, tehtnice in škorpijone. Ta intenzivnost v izražanju, v odnosih in v ustvarjanju bo zelo močna. Predvsem ta povezava zadeva odnose in način kako mi sami dojemamo lastno seksualnost, kako jo živimo. Izredno intenzivna kombinacija, ki nas lahko prav prisili v spremembe, v soočanje z lastno podobo in tudi soočanje z drugimi. Ta žar, strast, želja v nas bo zelo močna in v nekaterih bo sprožila prav usodne odločitve. Ta kombinacija zna dokončno povezati ali razvezati. Bo pa ta povezava nakazala tudi na priložnosti večjega finančnega priliva.

Takoj za tem, ob 23.44. uri, se sestavi kvadrat Marsa in Jupitra. Te energije bodo najbolj zaznali ovni, škorpijoni, strelci in ribe. V tem primeru bo izraženo naše pretiravanje. Ne bo področja ali smeri v kateri ne bomo pretiravali. Poudarjena bo naša direktnost, usmerjenost in celo napadalnost. Naša želja po doseganju ciljev bo neznanska in prav tako bomo v sebi čutili vso to moč in energijo, ki nas bo silila naprej. Čeprav ta povezava lahko nakazuje tudi povečano željo po uživanju in s tem brezdelju. Nasprotno od predhodne povezave, lahko ta aspekt povzroči izgube in neuspehe.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.