Astrološka analiza za sredo.

devica 1

Sreda 28. 9.

Dan bo potekal zelo dosledno pod vodstvom Lune v devici. Kar je treba, je treba. Nihče ne bo ostal praznih rok in za vse bo poskrbljeno. Vseeno nam ves ta nadzor in večja potreba po popolnosti lahko nosi nemir in raztresenost. Ker smo že pred Mlajem, se bo ta nemirna energija, ki jo nosi devica, le še okrepila. Vseeno moramo poskrbeti za določene malenkosti, ki so nam ostale. Treba bo počistiti in narediti prostor za nove stvari, ki prihajajo. Ta negotovost pred novim bo bolj izpostavljena. Ostanimo zvesti sebi in ne razdajajmo se preveč.

Sekstil Lune in Venere nas bo pozdravil v dopoldanskih urah (ob 10.46). To nam bo naklonilo nekaj več umirjenosti in sproščenosti. Znali se bomo ustaviti, zajeti sapo, si privoščiti dodaten odmor ali nekomu ponuditi lepo besedo.

Proti večeru, ob 18.45. uri, bo Luna dopolnila opozicijo z R Neptunom. Če bo s tem aspektom spodbujeno karkoli, bo spodbujena naša lenoba in velika občutljivost. Previdno s kom se pogovarjate, saj boste lahko deležni poplave čustev, solz in tudi nemoči.

Še eno zahtevnejšo povezavo bo Luna opravila danes. Kvadrat s Saturnom bo na vrsti ob 21.41. uri. Čutili bomo večjo utrujenost in negotovost. Težje si bomo priznali lastna občutja in nikjer ne bomo našli razloga za veselje ali dobro voljo. Preden se bomo odpravili spat, bomo morali še nekaj postoriti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.